Ιατρικό προσωπικό που βλέπει τον επισκέπτη του www.penimaster.de ή σε συζήτηση

Εκθέσεις δοκιμών, μελέτες και εμπειρίες γιατρών με το PeniMaster PRO

Σε τι διαφέρει το Penimaster Pro από όλες τις άλλες συσκευές μεγέθυνσης πέους (συσκευές έλξης) που διατίθενται στην αγορά; π.χ. Β. Andropenis, X4labs, Physiomed, Fastsize ή Sizegenetics;

ΑΠΟΨΗ ΟΥΡΟΛΟΓΟΥ: (από Kambiz Tajkarimi, MD, Ειδικός Ουρολογίας, Διευθυντής Ρομποτικής και Ελάχιστα Επεμβατικής Χειρουργικής - Frederick Regional Health System, Regulatory Advisor for Medical Devices - Emergogroup, Product Development Expert)
Για πολλά χρόνια συνιστούσα το Fastsize (δεν κυκλοφορεί πλέον στην αγορά) ή το X4labs σε άνδρες με καμπυλότητα πέους. Υπάρχουν αυξανόμενα στοιχεία σε κέντρα που ειδικεύονται στην ουρολογία ότι η έλξη του πέους μπορεί να βοηθήσει στην ανόρθωση του καμπυλωμένου πέους και στην ανάκτηση του χαμένου μήκους λόγω ουλών του πέους (νόσος του Peyronie, χειρουργική αφαίρεση εμφυτευμάτων, μόλυνση, τραύμα, συστολές κλεψύδρας και άλλες παθήσεις). Οι ασθενείς μου που αγόρασαν τα παραπάνω προϊόντα δεν τους άρεσε να τα χρησιμοποιούν και τα παράτησαν μετά από μερικές προσπάθειες. Απογοητεύτηκα που έκανα συστάσεις για προϊόντα που οι ασθενείς μου δεν απολάμβαναν να χρησιμοποιούν.

Αυτές οι εταιρείες ξοδεύουν εκατομμύρια δολάρια το χρόνο για την προώθηση των προϊόντων τους, έχουν έναν ισχυρό ιστότοπο με εκπληκτικά γραφικά και φανταχτερό SEO. Λίγα ψεύτικα παρουσιάζονται κάθε χρόνο με ελκυστικά ονόματα και σχέδια, που ισχυρίζονται ότι προσθέτουν «πολλές ίντσες» στο πέος σας και σας κάνουν ακαταμάχητη στο κρεβάτι. «Ποιος δεν θέλει έναν άντρα με ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ στο παντελόνι του;»

Παιδιά, τίποτα από όλα αυτά δεν ισχύει. Καθαρή μυθοπλασία. Είναι άσκοπες συζητήσεις μάρκετινγκ. Αυτά είναι fake news. Είναι καλύτερα να συμβουλευτείτε έναν ουρολόγο.

Εκτός από την άσκοπη φλυαρία, η έλξη του πέους είναι ευεργετική σε ασθενείς με σοβαρές παθήσεις όπως η ίνωση του πέους και η νόσος Peyronie. Αλλά τηρούν πραγματικά τις υποσχέσεις τους; είναι άνετα Ασφαλής? Είναι η μία επιλογή καλύτερη από την άλλη; Η απάντηση πριν από το 2015 ήταν όχι. Ήταν όλοι ίδιοι. Μετά ήρθε το Penimaster Pro . Και άλλαξε τα πάντα.

Το Penimaster Pro (MSP Concepts, Βερολίνο) μου παρουσιάστηκε σε ένα συνέδριο γερμανικών ιατρικών συσκευών το 2015. Προς μεγάλη μου χαρά, έμαθα ότι ένας πιο φυσικός και ασφαλέστερος μηχανισμός για το τέντωμα του πέους (έλξη) είχε επιτέλους αναπτυχθεί από έναν μεγάλο Γερμανό εφευρέτη.

Το Penimaster Pro είναι σήμερα η συσκευή μεγέθυνσης πέους με τις μεγαλύτερες πωλήσεις παγκοσμίως και η πιο δημοφιλής στην ιατρική κοινότητα.

Εάν διαβάζετε αυτό, μη διστάσετε να δοκιμάσετε τις παραπάνω συσκευές. Όλα έχουν 95% - 100% (εκτός από το Penimaster Pro) τον ίδιο μηχανισμό για να τεντώσετε το πέος. Δεν έχει σημασία ποιο μοντέλο αγοράζετε. Είναι πανομοιότυπα. Μην ξεγελιέστε από λέξεις όπως "χρυσός", "ασήμι" ή "χαλκός".

Δεν έχω τίποτα εναντίον μιας μάρκας. Τους έχω συστήσει παλιότερα. Ως ουρολόγος με γνώσεις ανατομίας και νευροφυσιολογίας, απλά δεν μπορώ να συγχωρήσω τον τρόπο με τον οποίο στραγγαλίζεται το πέος για να το τεντώσει. Ο διάβολος είναι στις λεπτομέρειες μωρό μου!

Αυτό δεν μπορεί να είναι καλό για το πέος.

Οι ιστοί του πέους είναι εύθραυστοι και υπάρχουν πολλά επιφανειακά αγγεία και νεύρα που δεν πρέπει να συμπιέζονται σφιχτά για κανένα λόγο για περισσότερο από 3 λεπτά, ξεχάστε τις ώρες! Ωχ!

Αυτές οι συσκευές προκαλούν εν γνώσει τους μια ασθένεια που ονομάζεται «ΠΑΡΑΦΙΜΩΣΗ».
Η παραφίμωση είναι μια επείγουσα ουρολογική κατάσταση κατά την οποία η ανασυρμένη ακροποσθία ενός αρσενικού χωρίς περιτομή δεν μπορεί να επιστρέψει στην κανονική της ανατομική θέση. Έτσι η βάλανο μπορεί να συσπαστεί. Είναι σημαντικό για τους γιατρούς να αναγνωρίσουν έγκαιρα αυτήν την κατάσταση και να προσφέρουν άμεση ανακούφιση. Ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες στο google και θα καταλάβετε για τι πράγμα μιλάω.

Οι ουρολόγοι και οι σεξολόγοι στις ΗΠΑ και την Ευρώπη εγκαταλείπουν γρήγορα αυτόν τον ξεπερασμένο μηχανισμό. Τα προέκταση, τα οποία στραγγαλίζουν κυριολεκτικά το πέος, δεν μπορούν να φορεθούν για περισσότερο από μία ώρα χωρίς πόνο και ενόχληση. Το πέος μπορεί μόνο να πιεστεί δυνατά μέχρι να αντεπιτεθεί και να θυμώσει πολύ!
Εδώ ισχύει η αρχή «ΠΡΩΤΟΣ: ΜΗΝ ΒΛΑΒΕΙΣ» .

Ένας αυξανόμενος αριθμός ειδικών στη νόσο Peyronie που συστήνουν συσκευές έλξης γνωρίζουν ότι η συμμόρφωση είναι το κλειδί της επιτυχίας. «Να φοράς τουλάχιστον 3 - 4 ώρες την ημέρα!» είναι η σύστασή της. Μακάρι να ήταν δυνατή η εργασία με τις παραπάνω συσκευές χωρίς πόνο και ταλαιπωρία. Όλες οι παραπάνω συσκευές χρησιμοποιούν καουτσούκ ή αφρό για να στραγγαλίσουν τον άξονα του πέους ακριβώς μπροστά από τη βάλανο για να το συλλάβουν. Ελεγξε αυτό.
Αυτή η «δύναμη συμπίεσης» διακόπτει τη ροή του αίματος προς και από τη βάλανο. Επομένως, όταν χρησιμοποιείτε συσκευές όπως Andropenis, X4labs, Physiomed, Fastsize, Sizegenetics για περίπου μία ώρα ή περισσότερο, το αίμα τρέχει στη βάλανο και τη μετατρέπει σε μπλε. Αυτό είναι πολύ οδυνηρό. Μπορεί επίσης να εμφανιστεί μούδιασμα. Οι χρήστες σπάνια μπορούν να αντέξουν την ταλαιπωρία αυτών των συσκευών για περισσότερο από μία ώρα. Δεν έχει σημασία αν αγοράζετε την κανονική έκδοση ή την έκδοση "διπλής πλατίνας, χρυσός 24 καρατίων, που παράγεται από εξωγήινους" σε 6 φορές την τιμή.

Αυτό που μου αρέσει στο Penimaster Pro είναι η ασφάλεια, η άνεση και η συμμόρφωση. Και οι ασθενείς μου το φορούν. Όταν τα βλέπω στην κλινική, χαμογελούν και χαίρονται και δεν αποφεύγουν την οπτική επαφή μαζί μου γιατί δεν τήρησαν τον προβλεπόμενο χρόνο φορέματος.

Αυτό που μου αρέσει στο Penimaster Pro είναι η ασφάλεια, η άνεση και η συμμόρφωση. Και οι ασθενείς μου το φορούν. Όταν τα βλέπω στην κλινική, χαμογελούν και χαίρονται και δεν αποφεύγουν την οπτική επαφή μαζί μου γιατί δεν τήρησαν τον προβλεπόμενο χρόνο φορέματος.

Δείτε πόσο εύκολα συγκρατείται το πέος σε αυτό το βίντεο . Χωρίς συμπίεση, χωρίς στραγγαλισμό. Ευγενική, κομψή και με σεβασμό——>Και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται το πέος.

Και τα δύο συστήματα ράβδων και ιμάντων είναι διαθέσιμα με το Penimaster Pro. Οι άνδρες συνήθως αρέσει το σύστημα ιμάντων κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το Penimaster Pro είναι εξαιρετικό για χρήση κατά τη διάρκεια της ενεργού φάσης της νόσου του Peyronie όταν δεν υπάρχουν άλλες διαθέσιμες επιλογές ή ως εργαλείο μοντελοποίησης μετά την ενδοβλαβική ένεση Xiaflex από τον ουρολόγο σας. Χρησιμοποιεί έναν ιδιόκτητο και επαναστατικό μηχανισμό ανάκτησης βαμβακιού με βάση το κενό. Μπορείτε να το φορέσετε εύκολα για τέσσερις ώρες ή περισσότερο. Πολλές μεγάλες μελέτες βρίσκονται σε εξέλιξη για πολλές ενδείξεις. Είναι μια πραγματικά συναρπαστική στιγμή για τη θεραπεία της νόσου του Peyronie.

Οι κορυφαίοι Αμερικανοί και Ευρωπαίοι ειδικοί στη νόσο του Peyronie αλλάζουν στο Penimaster Pro και το ίδιο θα πρέπει και εσείς.

Μιλήστε με τον ουρολόγο σας για το Penimaster Pro.

από τον δρ Kambiz Tajkarimi, MD, Ειδικός στην Ουρολογία, Διευθυντής Ρομποτικής και Ελάχιστα Επεμβατικής Χειρουργικής - Frederick Regional Health System, Regulatory Advisor for Medical Devices - Emergogroup, Expert in Product Development.

Πηγή: urologyhealthstore.com

Kambiz Tajkarimi
Kambiz Tajkarimi, MD, διευθυντής ρομποτικής χειρουργικής
Frederick Ουρολόγος
Πιστοποιημένο από το MD Anderson Physician Network
βιογραφία

Δρ Ο Tajkarimi έλαβε το πτυχίο του στη Βιολογία με συγκέντρωση στις Νευροεπιστήμες από το Πανεπιστήμιο Saint Louis (St. Louis, MO) με τις υψηλότερες τιμές. Έλαβε το πτυχίο ιατρικής από την Ιατρική Σχολή Ponce στο Πουέρτο Ρίκο. Στη συνέχεια ολοκλήρωσε την ειδικότητά του στην ουρολογία στο Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου George Washington στην Ουάσιγκτον, DC, αναγνωρισμένο ως ένα από τα κορυφαία κέντρα χειρουργικής καινοτομίας στον τομέα της ουρολογίας. Το 2008, ίδρυσε και ανέπτυξε ένα εξαιρετικά επιτυχημένο πρόγραμμα λαπαροσκοπικής και ρομποτικής ουρολογίας στο Summit Health System στο Chambersburg της Πενσυλβάνια και υπηρέτησε ως πρόεδρος προγράμματος μέχρι το 2013.

Δρ Το Tajkarimi φέρνει εκτενή εμπειρία στη λαπαροσκοπική και ρομποτική χειρουργική και στη θεραπεία πολύπλοκων ουρολογικών παθήσεων στην κοινότητά μας. Είναι ένας από τους πιο έμπειρους ρομποτικούς ουρολόγους χειρουργούς στην περιοχή του μέσου Ατλαντικού, πραγματοποιώντας πάνω από 1200 ρομποτικές και λαπαροσκοπικές επεμβάσεις. Το κλινικό του ενδιαφέρον είναι η ελάχιστα επεμβατική θεραπεία του ουρολογικού καρκίνου. Δρ Η Tajkarimi έχει επίσης ιδιαίτερη τεχνογνωσία στη θεραπεία διαταραχών του γυναικείου πυελικού εδάφους, πέτρες στο ουροποιητικό σύστημα, γενική παιδιατρική ουρολογία, BPH, γυναικεία ουρολογία και στη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας (ΣΔ). Τα αποτελέσματα της έρευνας του Dr. Τα Tajkarimi έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά με κριτές και έχουν παρουσιαστεί σε συναντήσεις της ιατρικής κοινωνίας. Είναι ο επικεφαλής ερευνητής για αρκετές κλινικές μελέτες.

Τα κείμενα σε αυτόν τον ιστότοπο έχουν μεταφραστεί αυτόματα από τα γερμανικά. Μπορείτε να βρείτε το πρωτότυπο κείμενο στη διεύθυνση: www.penimaster.de/Wie-unterscheidet-sich-Penimaster-Pro-von-anderen-Penisverlaengerungsgeraeten.html