Το ιατρικό προσωπικό κοιτάζει τον επισκέπτη του https://www.penimaster.de/ ή συζητά

Εκθέσεις δοκιμών, μελέτες και εμπειρίες γιατρών με το PeniMaster PRO

Επισκόπηση μελετών, δοκιμών και εμπειριών γιατρών με το PeniMaster και το PeniMaster PRO


Δρ Ignacio Moncada Ουρολόγος

Δρ Ignacio Moncada, Ισπανία

Ελεγχόμενη κλινική μελέτη στο British Journal of Urology: Το PeniMaster PRO είναι ασφαλές και αποτελεσματικό στη θεραπεία της νόσου Peyronie (κυρτότητα του πέους) - Η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εναλλακτική λύση στη χειρουργική επέμβαση

Μια ευρεία διεθνής κλινική μελέτη αποδεικνύει ότι το ιατρικό προϊόν Penimaster PRO από τη Γερμανία προσφέρει μια αποτελεσματική και ασφαλή θεραπεία για την παθολογική καμπυλότητα του πέους (νόσος του Peyronie, IPP, Induratio πέους πλαστικά) και μπορεί να είναι μια γρήγορα αποτελεσματική εναλλακτική λύση στις χειρουργικές επεμβάσεις υψηλού κινδύνου. με λίγες παρενέργειες.

Ανάλογα με την ένταση χρήσης, το μήκος του πέους μπορεί να αυξηθεί έως και 1 εκατοστό και η περιφέρεια του ουσιαστικά κάθε μήνα.

Διαβάστε περισσότερα


έκθεση γιατρού dr ιατρικός Timo A Spanholtz

Δρ ιατρικός Timo Spanholtz, Γερμανία

Δρ ιατρικός Timo Spanholtz: Οι σύγχρονες χειρουργικές επεμβάσεις για επιμήκυνση πέους και πάχυνση του πέους απαιτούν επίσης μια επέκταση πέους για μετέπειτα φροντίδα

Πριν από μερικά χρόνια, η μεγέθυνση του πέους ήταν ακόμα ένα απόλυτο θέμα ταμπού, αλλά σήμερα έχει μια σταθερή θέση στον κόσμο της αισθητικής χειρουργικής. Ο πλαστικός χειρουργός δρ. Ο Timo Spanholtz από την Κολωνία χρησιμοποιεί τις πιο πρόσφατες μεθόδους για να χειρουργήσει άντρες που θέλουν ένα μακρύτερο ή παχύτερο πέος. Στη συνεισφορά του, εξηγεί τις δυνατότητες, τα όρια και τους κινδύνους των πλαστικών-αισθητικών επεμβάσεων στο πέος και εξηγεί γιατί συνταγογραφεί αποκλειστικά το πέος επέκτασης PeniMaster PRO για θεραπευτική μετέπειτα φροντίδα στους ασθενείς του.

διαβάστε την αναφορά


Kambiz Tajkarimi

Kambiz Tajkarimi, ΗΠΑ, MD, Ειδικός στην Ουρολογία, Διευθυντής Ρομποτικής και Ελάχιστα Επεμβατικής Χειρουργικής - Frederick Regional Health System, Regulatory Advisor for Medical Devices - Emergogroup, Product Development Specialist

Σε τι διαφέρει το Penimaster Pro από όλες τις άλλες συσκευές μεγέθυνσης πέους (συσκευές έλξης) που διατίθενται στην αγορά; π.χ. Β. Andropenis, X4labs, Physiomed, Fastsize ή Sizegenetics;

ΑΠΟΨΗ ΟΥΡΟΛΟΓΟΥ: Για πολλά χρόνια συνιστούσα το Fastsize (δεν κυκλοφορεί πλέον στην αγορά) ή τα X4labs σε άνδρες με καμπυλότητα πέους. Υπάρχουν αυξανόμενα στοιχεία σε κέντρα που ειδικεύονται στην ουρολογία ότι η έλξη του πέους μπορεί να βοηθήσει στην ανόρθωση του καμπυλωμένου πέους και στην ανάκτηση του χαμένου μήκους λόγω ουλών του πέους (νόσος του Peyronie, χειρουργική αφαίρεση εμφυτευμάτων, μόλυνση, τραύμα, συστολές κλεψύδρας και άλλες παθήσεις). Οι ασθενείς μου που αγόρασαν τα παραπάνω προϊόντα δεν τους άρεσε να τα χρησιμοποιούν και τα παράτησαν μετά από μερικές προσπάθειες. Απογοητεύτηκα που έκανα συστάσεις για προϊόντα που οι ασθενείς μου δεν απολάμβαναν να χρησιμοποιούν.

Διαβάστε περισσότερα


ιατρική αναφορά

Κλινική μελέτη σε δύο ρωσικές κλινικές:
Η συνδυαστική θεραπεία με το PeniMaster®PRO σταματά την τυπική βράχυνση του πέους μετά από χειρουργική αφαίρεση του προστάτη στον καρκίνο του προστάτη και προκαλεί επιμήκυνση του πέους.

Μετά τη χειρουργική αφαίρεση του προστάτη (προστατεκτομή) λόγω καρκίνου του προστάτη, το πέος μπορεί συχνά να βραχύνει σημαντικά (κατά αρκετά εκατοστά) μέσα σε λίγους μήνες. Επιπλέον, συχνά προκύπτουν προβλήματα στύσης ως αποτέλεσμα.

Μια κλινική μελέτη (2015/16) σε 60 άνδρες ηλικίας μεταξύ 60 και 70 ετών δείχνει ότι ο συνδυασμός του PeniMaster PRO και ενός αναστολέα PD5-E (αναστολέας φωσφοδιεστεράσης V) σταματά τη συρρίκνωση του πέους μετά από προστατεκτομή και ακόμη και επιμηκύνει το πέος μπορεί να είναι. Οι ασθενείς που δεν έλαβαν θεραπεία υπέφεραν από βράχυνση του πέους κατά -12,45%, τα άτομα που έλαβαν θεραπεία με PeniMaster PRO είχαν επιμήκυνση του πέους κατά +5,5%. Η ικανότητα στύσης θα μπορούσε επίσης να βελτιωθεί σε άτομα που υποβλήθηκαν σε μετεγχειρητική θεραπεία.

διαβάστε μελέτη


Έκθεση γιατρού Καθ. Δρ. Γκότφριντ Λεμπερλ

Καθ. Δρ. Gottfried Lemperle, Γερμανία

Καθ. Δρ. Ο Gottfried Lemperle για το PeniMaster®PRO

Καθ. Δρ. Ο Gottfried Lemperle θεωρείται διεθνώς ως ένας από τους πιο έμπειρους ειδικούς στην πλαστική χειρουργική. Ο κομιστής του Ομοσπονδιακού Σταυρού Αξίας, 1ης τάξης, είναι συγγραφέας πολλών εξειδικευμένων βιβλίων και επιστημονικών δημοσιεύσεων, συμπεριλαμβανομένων των επεμβάσεων του πέους. Στο επόμενο άρθρο, ο καθηγητής Lemperle τονίζει τα οφέλη των διαστολέων πέους στις επεμβάσεις στο πέος και συνιστά το σύστημα PeniMaster PRO λόγω των δομικών του πλεονεκτημάτων.

διαβάστε την αναφορά


έκθεση γιατρού dr Ρουσλάν Πέτροβιτς

Δρ Ruslan Petrovich, Ρωσία

Δρ Ο Ruslan Petrovich για το PeniMaster®PRO

Το κείμενο που ακολουθεί είναι μια έκθεση εξέτασης από τον γνωστό ουρολόγο και ανδρολόγο Δρ. Ο Ruslan Petrovich για το διαστολέα πέους PeniMaster PRO .
Η αξιολόγησή του για το φυσιολογικό διαστολέα πέους PeniMaster PRO βασίζεται στις δικές του εμπειρίες και στις εμπειρίες των ασθενών του με συμβατικές συσκευές διάτασης πέους σε σύγκριση με το PeniMaster PRO.

διαβάστε την αναφορά

Η σημασία της έλξης για συνδυαστική θεραπεία σε ασθενείς με μικροπέος και υπογοναδισμό.

Η θεραπεία συνδυασμού με χρήση τεστοστερόνης και διαστολέα PeniMaster PRO σε ασθενείς με υπογοναδισμό αποδείχθηκε πιο αποτελεσματική από τη θεραπεία υποκατάστασης μόνο με τεστοστερόνη.

διαβάστε μελέτη περίπτωσης

Τα κείμενα σε αυτόν τον ιστότοπο έχουν μεταφραστεί αυτόματα από τα γερμανικά. Μπορείτε να βρείτε το πρωτότυπο κείμενο στη διεύθυνση: www.penimaster.de/Presse-Medien/Arztreports/doctor report.html