Πορτρέτο ενός χαμογελαστού άνδρα που τραβάει ένα βιβλίο από ένα ράφι βιβλιοθήκης

Κίνδυνοι και παρενέργειες των PeniMaster ® και PeniMaster ® Pro

Δεν υπάρχουν γνωστές μόνιμες παρενέργειες από τη χρήση των PeniMaster και PeniMaster PRO.

Εάν έχετε φλεβικά προβλήματα ή αδύναμο συνδετικό ιστό στο πέος ή άλλα προβλήματα με το πέος ή την ουρήθρα, θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν γιατρό (π.χ. έναν ουρολόγο) πριν από τη χρήση. Προκειμένου να διασφαλιστεί το φυσικό σώμα και η αίσθηση πόνου κατά τη χρήση, οι συσκευές δεν πρέπει να τοποθετούνται για λόγους ασφαλείας:

Πράσινοι κύβοι με την επιγραφή FAQ για την περιοχή FAQ του www.penimaster.de
  • υπό την επήρεια αλκοόλ
  • υπό την επήρεια ναρκωτικών
  • υπό την επήρεια ηρεμιστικών φαρμάκων
  • υπό την επήρεια παυσίπονων ή φαρμάκων που μειώνουν την ευαισθησία στον πόνο
  • για αλλεργίες στο λάτεξ (PeniMaster PRO)

Λάβετε υπόψη τις οδηγίες χρήσης των προϊόντων που παρουσιάζονται εδώ.

PeniMaster®

Κατά τη χρήση, μπορεί να υπάρξει ελαφρύς ερεθισμός του δέρματος στην περιοχή του ιμάντα συγκράτησης, ο οποίος μπορεί να μειωθεί με τους παρεχόμενους ιμάντες άνεσης και να υποχωρήσει γρήγορα μετά τη χρήση.

Αν χρησιμοποιηθεί λανθασμένα (π. να υποχωρήσει.
Οδηγίες χρήσης PeniMaster

Κίνδυνοι PeniMaster Παρενέργειες

PeniMaster® Pro

Εάν το PeniMaster PRO χρησιμοποιηθεί σωστά, η μηχανική αρχή δράσης μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος και, ως αποτέλεσμα, σε ελαφρύ κοκκίνισμα της βαλάνου, το οποίο υποχωρεί γρήγορα μετά την αφαίρεση του PeniMaster PRO. Λόγω του υψηλού επιπέδου άνεσης της συσκευής, μεγαλύτερες δυνάμεις εφελκυσμού από τα συνιστώμενα 200-1200 γραμμάρια μπορούν εύκολα να μεταφερθούν στη βάλανο. Ειδικά όταν εφαρμόζονται υψηλότερες δυνάμεις έλξης χωρίς επαρκή εξοικείωση, μπορεί να εμφανιστεί ένα προσωρινό ελαφρύ πρήξιμο της βαλάνου και/ή ένας μερικός υπόλευκος χρωματισμός. Αυτό συνήθως υποχωρεί σημαντικά μετά από λίγα λεπτά. Εάν οι δυνάμεις εφελκυσμού υπερβαίνουν αυτό, μπορεί να σχηματιστούν φουσκάλες στη βάλανο, οι οποίες εξαφανίζονται μέσα σε λίγες ώρες μετά την αφαίρεση της συσκευής. Εάν η αρνητική πίεση είναι άσκοπα ισχυρή, μπορεί να συμβεί η ακροποσθία (εάν υπάρχει) να τραβηχτεί τουλάχιστον εν μέρει στον θάλαμο αρνητικής πίεσης και να διογκωθεί. Όλες οι παρενέργειες που περιγράφονται και προκαλούνται από κακή χρήση είναι προσωρινές και ανακοινώνονται εγκαίρως με φαγούρα ή κάψιμο. Για το λόγο αυτό, η συσκευή θα πρέπει να αφαιρείται εάν εμφανιστούν συμπτώματα και να τοποθετείται ξανά σωστά σύμφωνα με αυτές τις οδηγίες μόνο αφού υποχωρήσει με λιγότερη δύναμη εφελκυσμού.
Οδηγίες χρήσης PeniMaster PRO

Τα κείμενα σε αυτόν τον ιστότοπο έχουν μεταφραστεί αυτόματα από τα γερμανικά. Μπορείτε να βρείτε το πρωτότυπο κείμενο στη διεύθυνση: www.penimaster.de/Fragen-und-Antworten/risks-side effects.html