Τμήμα του συστήματος επέκτασης πέους με ράβδο PeniMaster PRO
Λογότυπο PeniMaster PRO

Το σύστημα διαστολής ράβδων PeniMaster ® PRO

Συμμετρικό τέντωμα πέους με ενσωματωμένο δείκτη έλξης

Το PeniMaster PRO σε συνδυασμό με τη γεννήτρια δύναμης έλξης ράβδου PeniMaster

Σε συνδυασμό με το PeniMaster PRO , η γεννήτρια δύναμης έλξης με ράβδο επιτρέπει την αξονικά συμμετρική τάνυση του πέους χωρίς στήριγμα (σημείο πρόσφυσης) που είναι πολύ μακριά από το πέος.

Ο διαστολέας ράβδου επιτρέπει επίσης ένα μοναδικό σχεδιασμό θεραπείας: τέντωμα στη φυσιολογική θέση του όρθιου μέλους.

Πλεονεκτήματα προϊόντος Διαστολέας ράβδων PeniMaster ® PRO

 • χρησιμοποιεί την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας βάση PeniMaster PRO (αυτοπροσαρμοζόμενη ανατομική σύνδεση με τη βάλανο του πέους)
 • για καθορισμένη έλξη στο πέος. Μοναδικά στιβαρό.
 • επιτρέπει τη βέλτιστη φυσιολογική διάταση
 • ενσωματωμένη μέτρηση δύναμης εφελκυσμού με χρήση κλίμακας ελατηρίου
 • Ένδειξη πρόσφυσης: 0 - περίπου 1150 g ( δυνατές υψηλότερες δυνάμεις έλξης , αλλά δεν συνιστάται για λόγους ασφαλείας).
 • ρυθμιζόμενο για κάθε μήκος πέους
 • Μπορεί να φορεθεί είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω
 • Πλαστικό ενισχυμένο με ίνες γυαλιού, εξαιρετικά σταθερό
 • φοριέται διακριτικά κάτω από κανονικά ρούχα στην καθημερινή ζωή
 • δεν χρειάζονται αξεσουάρ
 • Είναι δυνατή η εφαρμογή ολονύκτιας ( διαβάστε περισσότερα )

PeniMaster PRO + γεννήτρια έλξης ράβδων = Διαστολέας ράβδων PeniMaster PRO

Η γεννήτρια δύναμης έλξης ράβδου του συστήματος PeniMaster PRO έχει αποδειχθεί στη βασική της μορφή εδώ και πολλά χρόνια στο PeniMaster με τεχνολογία ιμάντα. Η ακριβής επεξεργασία και η καινοτόμος λειτουργικότητα κλιπ εξασφαλίζουν ανθεκτικότητα, ασφάλεια και ευκολία στη χρήση. Τα πλαστικά ενισχυμένα με ίνες γυαλιού εξασφαλίζουν μέγιστη αντοχή.

Σε συνδυασμό με το PeniMaster PRO , η γεννήτρια δύναμης έλξης με ράβδο επιτρέπει την αξονικά συμμετρική τάνυση του πέους χωρίς στήριγμα (σημείο πρόσφυσης) που είναι πολύ μακριά από το πέος. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται κανένα άλλο μέρος του σώματος ή του ρουχισμού για να δημιουργήσει έλξη στον θάλαμο της βαλάνου και η έλξη είναι περίπου η ίδια σε όλα τα μέρη του πέους.

Το πέος μπορεί να τεντωθεί προς τα πάνω, προς τα κάτω ή διαγώνια με τον διαστολέα της ράβδου - και αυτό έχει αποδειχθεί ότι είναι διακριτικό, ακόμη και κάτω από κανονικά ρούχα. Πολλές δραστηριότητες της καθημερινής ζωής μπορούν να πραγματοποιηθούν χωρίς προβλήματα με το PeniMaster PRO.

Επιτρέπει τη βέλτιστη φυσιολογική εκτέλεση της θεραπείας

Ο διαστολέας ράβδου επιτρέπει επίσης έναν μοναδικό τύπο θεραπείας: τέντωμα στη φυσιολογική θέση του πέους σε όρθια θέση. Παρόμοια με μια φυσική στύση, το πέος μπορεί να τεντωθεί μακριά από το σώμα σε ορθή γωνία - κάτι που φυσικά δεν μπορεί να γίνει αόρατο κάτω από τα ρούχα και προορίζεται για χρήση στο σπίτι (π.χ. ξαπλωμένος ανάσκελα μπροστά στην τηλεόραση). Δεν υπάρχουν ροπές παραμόρφωσης (στη βάση του πέους) ή φαινόμενα αντιπίεσης στα πλάγια του πέους. Η απόσβεση της θλιπτικής δύναμης μέσω του δακτυλίου βάσης συμβαίνει αποκλειστικά στο ηβικό οστό. Αυτή η αξονική άσκηση εφαρμογής είναι φυσιολογικά βέλτιστη.

PeniMaster 100% Geld zurück
20%
Τα κείμενα σε αυτόν τον ιστότοπο έχουν μεταφραστεί αυτόματα από τα γερμανικά. Μπορείτε να βρείτε το πρωτότυπο κείμενο στη διεύθυνση: www.penimaster.de/Penisexpander/PeniMasterPRO-Stangen-Expander.html