Κάτοψη ανθρώπων σε μια πλακόστρωτη πλατεία

Σχετικά με εμάς - MSP Concept GmbH & Co. KG

 • Κατευθυντήρια αρχή Έννοια MSP:
  Γίνε μέρος της ζωής -
  Γίνε μέρος της ζωής!
 • εταιρείες από τη Γερμανία
 • από το 1998 πωλήσεις ουρολογικών προϊόντων
 • από το 2002 δική της σειρά προϊόντων PeniMaster
 • από το 2011 σύστημα PeniMaster PRO
 • Η καινοτομία, η λειτουργικότητα και η ποιότητα ως κατευθυντήρια αρχή
 • Χορηγός του Νοσοκομείου REHEMA για όσους έχουν ανάγκη στην Γκόμα / Αφρική

Σχετικά με εμάς - MSP Concept GmbH & Co. KG

Η MSP Concept GmbH & Co. KG είναι μια μεσαίου μεγέθους εταιρεία με έδρα το Βερολίνο της Γερμανίας με επίκεντρο την ανάπτυξη, την κατασκευή και την εμπορία ουρολογικών προϊόντων και ιατρικών συσκευών . Η MSP Concept είναι ο κατασκευαστής της παγκοσμίου φήμης μάρκας ουρολογικών διαστολέων πέους PeniMaster ® .

Τι είναι όμως αυτό που μας οδηγεί;

Γίνε μέρος της ζωής

Τα προβλήματα με το πέος συχνά σημαίνουν και προβλήματα και περιορισμούς στην καθημερινή ζωή για τον άνδρα που υποφέρει από αυτά. Για παράδειγμα, εάν το πέος γίνεται αντιληπτό υποκειμενικά ή είναι αντικειμενικά πολύ μικρό ή λεπτό σύμφωνα με ιατρικά κριτήρια, εάν υπάρχει συγγενής ή επίκτητη καμπυλότητα ή σχετιζόμενη με την ηλικία ή παθολογική μείωση του μεγέθους του μέλους: όλα αυτά μπορεί να σημαίνουν πραγματική εμπόδια για την ερωτική ζωή ή μείωση της αυτοπεποίθησης τόσο πολύ που το ενδιαφερόμενο άτομο δεν είναι πλέον σε θέση ή δεν επιθυμεί να συμμετάσχει πλήρως στη ζωή.

Γίνε μέρος της ζωής - Γίνε μέρος της ζωής!

Εάν, για παράδειγμα, η επίσκεψη στη σάουνα ή γυμνιστή αποφεύγεται με δικαιολογίες. αποτυχία να προσεγγίσει μια ελκυστική γυναίκα (ή άνδρα) με αισθήματα σωματικής απογοήτευσης στην έρωτα μετά την κατάκτηση. αν, από ντροπή, δεν «σταθείτε στη θέση σας» στο ουρητήριο, αλλά χρησιμοποιείτε την τουαλέτα με πόρτα που κλειδώνει: τότε αυτές είναι μερικές από τις πολλές καταστάσεις και τους λόγους για τους οποίους έχουμε αναπτύξει φυσιολογικούς διαστολείς της σειράς PeniMaster.

Ως κατασκευαστής ουρολογικών ιατρικών προϊόντων, ασχολούμαστε μόνο επιφανειακά με τη μεγέθυνση ή την ανόρθωση του πέους , με ή χωρίς χειρουργική επέμβαση , ή τη θεραπεία της ήπιας στυτικής δυσλειτουργίας . Αντίθετα, είναι σημαντικό για εμάς οι άνδρες να μην κρύβουν τον εαυτό τους και τη σεξουαλικότητά τους, αλλά να μπορούν να είναι μέρος της ζωής με όλες τις όμορφες πτυχές της.

Γίνετε μέρος της ζωής - με το PeniMaster!

Το σύγχρονο κλασικό μας PeniMaster ®

Διαστολέας φωτογραφικής ράβδου προϊόντος PeniMaster

Το 1998 ξεκίνησε η διανομή συσκευών διάτασης του πέους , των λεγόμενων διαστολέων πέους, που αρχικά αγοράστηκαν από άλλους παρόχους. Αυτές οι συσκευές ήταν απλά σχέδια με απλούς μηχανισμούς στερέωσης πέους που έχουν ήδη δώσει στους πελάτες μας καλά αποτελέσματα . Ωστόσο, ήταν επίσης η κριτική των πελατών μας για αυτές τις συσκευές που μας ώθησε να αναπτύξουμε τη δική μας σειρά προϊόντων: PeniMaster . Πολλά στάδια ανάπτυξης οδήγησαν στο τρέχον μοντέλο EEK-000.i, το οποίο με τις προσαρμοστικές υποδοχές στερέωσης, τους μαλακούς ιμάντες, το κλιπ ασφαλείας και άνεσης και τα υλικά υψηλής αντοχής είναι ίσως το πιο καινοτόμο και λειτουργικό διαστολέα ράβδων στο είδος του. Αυτός ο ισχυρισμός αναφέρεται στα εθνικά και διεθνή διπλώματα ευρεσιτεχνίας και δικαιώματα βιομηχανικής ιδιοκτησίας. Το 2002, το PeniMaster προσφέρθηκε για πρώτη φορά και γρήγορα έγινε σύσταση για απαιτητικούς χρήστες.

Εκτός από την παροιμιώδη ποιότητα και αξιοπιστία, η καλή θέληση και η διακριτικότητα μας συνέβαλαν επίσης στην επιτυχία του PeniMaster (όχι: " Penismaster "): πριν από χρόνια, όταν δεν υπήρχαν νομικοί κανονισμοί για αυτό, οι πελάτες μας μπορούσαν να δοκιμάσουν το PeniMaster στην πράξη για εβδομάδες χωρίς περιορισμούς και ακόμα χωρίς να αναφέρετε λόγο - για πλήρη επιστροφή όλων των δαπανών, παγκοσμίως. Οι πελάτες μας δεν θα λάβουν ανεπιθύμητες διαφημιστικές κλήσεις, e-mail ή πληροφορίες προϊόντος στη συσκευασία είτε μετά από έρευνα, επίσκεψη στον ιστότοπό μας, αγορά ή επιστροφή ενός από τα προϊόντα μας ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο.

Η νέα μας μορφή απόδοσης και άνεσης: PeniMaster ® PRO

PeniMaster Pro

Μετά από ένα χρόνο ανάπτυξης άνω των τριών ετών, παρουσιάσαμε το δομημένο και συμβατό προς τα πίσω σύστημα PeniMaster PRO το 2011, στο οποίο η πολυετής εμπειρία μας με το PeniMaster και πάλι πολλές προτάσεις από πελάτες, άτομα δοκιμής, αλλά και από χρήστες άλλων συσκευών έχουν κυλήσει. Ο αυστηρός σχεδιασμός προϊόντων της βάσης PeniMaster PRO , που ακολουθεί τη λειτουργία, ορίζει επίσης τη λειτουργικότητα, την απόδοση και την πρακτικότητα σε αυτό το τμήμα προϊόντων με έναν τεχνολογικά μοναδικό τρόπο. Αυτή η μοναδική θέση του PeniMaster PRO είναι επίσης εγγυημένη από δικαιώματα βιομηχανικής ιδιοκτησίας.

Ποιότητα, καλή θέληση και διακριτικότητα

PeniMaster 100% Geld zurück

Η ασφάλεια των προϊόντων μας αποτελεί σημαντικό μέλημα της MSP Concept. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι συνεχείς έλεγχοι διεργασιών και προϊόντων αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του πιστοποιημένου συστήματος διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ISO 13485.

5 Jahre Garantie vom Hersteller für Produkte der Marke PeniMaster<sup>®</sup>

Κατασκευασμένο στη Γερμανία - MSP Concept

Με ένα PeniMaster από την MSP Concept αγοράζετε πρωτοποριακή, βιώσιμη ποιότητα και τεχνολογία κατασκευασμένη στη Γερμανία.


Το MSP Concept είναι χορηγός του REHEMA Center Medical στην Γκόμα / Κονγκό

Ιατρικό Κέντρο REHEMA

Ως κατασκευαστής ουρολογικών ιατρικών προϊόντων, εμείς στην MSP Concept γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η καλή ιατρική φροντίδα για τους ασθενείς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο υποστηρίζουμε το ανθρωπιστικό έργο Rehema Central Medical για άτομα που βρίσκονται στη φτώχεια στη Γκόμα στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό (πρώην Ζαΐρ) στην Κεντρική Αφρική. Περισσότερες πληροφορίες

Τα κείμενα σε αυτόν τον ιστότοπο έχουν μεταφραστεί αυτόματα από τα γερμανικά. Μπορείτε να βρείτε το πρωτότυπο κείμενο στη διεύθυνση: www.penimaster.de/Wir-ueber-uns/wir-ueber-uns.html