Ο διαστολέας πέους PeniMaster είναι πρακτικά κατάλληλος για κάθε άνδρα

Ανάκτηση της ακροποσθίας με το PeniMaster ® (όχι το PeniMaster ® PRO)

Γκρι μάλλινο καπέλο με χείλος που συμβολίζει την ακροποσθία του πέους

Γιατί οι άντρες θέλουν πίσω την ακροποσθία τους

Η (έστω και μερική) αφαίρεση της ακροποσθίας του πέους γίνεται συνήθως για θρησκευτικούς, πολιτιστικούς ή ιατρικούς λόγους. Η περιτομή γίνεται συχνά στην παιδική ηλικία και χωρίς τη ρητή συγκατάθεση του ενδιαφερόμενου. Μερικοί άντρες θέλουν την αφαιρεθείσα ακροποσθία τους πίσω για αισθητικούς λόγους, από την αίσθηση ότι «δεν είναι πλήρης» ή επειδή η ευαισθησία της βαλάνου μειώνεται από μόνιμη άμεση επαφή με υφάσματα χωρίς προστατευτική ακροποσθία.

Διάταση δέρματος για αποκατάσταση της ακροποσθίας

Οι μη χειρουργικές επιλογές για την αποκατάσταση της ακροποσθίας βασίζονται όλες στο μακροχρόνιο τέντωμα του δέρματος του πέους μακριά από το σώμα προς τη βαλάνο.
Για το σκοπό αυτό, ο ιμάντας PeniMaster στερεώνεται γύρω από το πέος σε απόσταση μερικών εκατοστών από τη βάλανο. Στη συνέχεια, ασκείται μια καθορισμένη δύναμη εφελκυσμού στο άκρο και επομένως στο δέρμα μέσω του PeniMaster, το οποίο μπορεί να τεντωθεί δυσανάλογα και στη συνέχεια να επιμηκυνθεί. Αυτή είναι μια διαδικασία μηνών.

Το PeniMaster δεν αναπτύχθηκε ειδικά για την επιμήκυνση της ακροποσθίας. Με τα χρόνια, οι χρήστες έχουν περιγράψει την επίδραση της επιμήκυνσης της ακροποσθίας χρησιμοποιώντας αυτήν την τεχνική εφαρμογής του ιμάντα συγκράτησης PeniMaster ως έναν επιτυχημένο τρόπο συνδυασμού της επιμήκυνσης του πέους με την επιμήκυνση της ακροποσθίας. Εάν σχεδιάζεται μια χειρουργική αποκατάσταση της ακροποσθίας, η μακροχρόνια προπαρασκευαστική χρήση του PeniMaster μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση του επιτεύξιμου αποτελέσματος της παρέμβασης συνολικά.

Για σχεδιαστικούς λόγους, δεν μπορεί να επιτευχθεί επιμήκυνση της ακροποσθίας με το PeniMaster PRO , καθώς η μονάδα στερέωσής του περιλαμβάνει μόνο τη βάλανο του πέους και όχι το δέρμα του άξονα του πέους.

Καμία μέθοδος δεν μπορεί να αποκαταστήσει επαρκώς τις αισθητηριακές ιδιότητες της φυσικής ακροποσθίας και του φρενούλου που αφαιρέθηκε κατά την περιτομή. Η ανάκτηση της ακροποσθίας είναι επομένως πρωτίστως ένα πλαστικό-καλλυντικό αποτέλεσμα, το οποίο, ωστόσο, οδηγεί σε μια κυρίως επιθυμητή επαναευαισθητοποίηση της βαλάνου.

Τα κείμενα σε αυτόν τον ιστότοπο έχουν μεταφραστεί αυτόματα από τα γερμανικά. Μπορείτε να βρείτε το πρωτότυπο κείμενο στη διεύθυνση: www.penimaster.de/Applications/Vorhautregeneration.html