Ο διαστολέας πέους PeniMaster είναι πρακτικά κατάλληλος για κάθε άνδρα

Συγγενής και επίκτητη καμπυλότητα του πέους (νόσος του Peyronie, IPP, Induratio penis plastica)

ανόρθωση πέους

Επίκτητη καμπυλότητα του πέους (Peyronie's / Induratio penis plastica)

Μια παθολογική αλλαγή στον ιστό του πέους (ονομάζεται επίσης induratio penis plastica, IPP), που πήρε το όνομά του από τον ανακάλυπτό του Peyronie, συχνά οδηγεί σε σοβαρή καμπυλότητα ή κλίση του πέους έως και 90 μοίρες, με αποτέλεσμα επώδυνες στύσεις, στυτική δυσλειτουργία ή απώλεια ευαισθησίας της βαλάνου. Το πέος μπορεί επίσης να μικρύνει σημαντικά. Η νόσος Peyronie είναι διαγνωστικά ψηλαφητή ως σκλήρυνση (τη λεγόμενη "πλάκα"), πιθανώς ως αποτέλεσμα μιας φλεγμονής μεταξύ των σηραγγωδών σωμάτων του πέους και του καλύμματος του συνδετικού ιστού τους (χιτώνας). Το Peyronie εμφανίζεται μεταξύ 20 και 80 ετών και δεν πρέπει να συγχέεται με τη συγγενή καμπυλότητα του πέους (βλ. παρακάτω).

Οι γωνίες καμπυλότητας από περίπου 30 μοίρες δυσκολεύουν την εισαγωγή του άκρου και μπορεί να προκαλέσουν πόνο στον σεξουαλικό σύντροφο. Ακόμη πιο έντονες καμπυλότητες μπορεί να καταστήσουν αδύνατη τη διείσδυση, έτσι ώστε το ενδιαφερόμενο άτομο να πρέπει τελικά να παραιτηθεί από τη σεξουαλικότητα.


PeniMaster ® για επίκτητη καμπυλότητα του πέους (νόσος του Peyronie, IPP, Induratio penis plastica)

Η χρήση ενός PeniMaster όταν ξεκινά η νόσος του Peyronie μπορεί να εξουδετερώσει την προοδευτική καμπυλότητα του πέους. Ακόμη και εν όψει μιας ιατρικά ενδεδειγμένης χειρουργικής ανόρθωσης πέους ως μέρος του Peyronie's, η χρήση ενός PeniMaster μπορεί ήδη να οδηγήσει σε ίσιωμα μιας καθιερωμένης καμπυλότητας, έτσι ώστε λιγότερο υγιής ιστός στο πέος πρέπει να αφαιρεθεί για αντιστάθμιση και να βραχυνθεί το πέος μπορεί να είναι λιγότερο. Ιδανικά, μια επακόλουθη επέμβαση (Εικ. 1) μπορεί να μη γίνει λόγω του αποτελέσματος της θεραπείας με το PeniMaster PRO. Ένας διαστολέας μπορεί επίσης να εξουδετερώσει τη διαδικασία επούλωσης των ανασυρόμενων ουλών και έτσι να βοηθήσει στη δημιουργία του χειρουργικού αποτελέσματος.

Ελεγχόμενη κλινική μελέτη στο British Journal of Urology: Το PeniMaster PRO είναι ασφαλές και αποτελεσματικό στη θεραπεία της νόσου Peyronie (κυρτότητα του πέους) - Η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εναλλακτική λύση στη χειρουργική επέμβαση

Το PeniMaster PRO British Journal of Urology Μελέτη για τη νόσο Peyronie

PeniMaster PRO: British Journal of Urology (BJUI)
Τόμος 123 , Τεύχος 4 ,
iv, 557-739 , Απρίλιος 2019

PeniMaster PRO - Uro News - Peyronie - IPP

PeniMaster PRO: Uro News
4/2019, τ. 23, αρ.4, σελ. 8

Φωτογραφία πριν και μετά του PeniMaster PRO στο Peyronie

Νόσος Peyronie στο πέος πριν από τη θεραπεία με το PeniMaster PRO μετά από τρεις μήνες θεραπείας με το PeniMaster PRO χωρίς πρόσθετη φαρμακευτική αγωγή ή άλλες θεραπείες

Μια κλινική μελέτη μπόρεσε να αποδείξει ότι το σύστημα διαστολής ράβδων PeniMaster PRO μπορεί να επιφέρει σημαντική ανόρθωση και επιμήκυνση του πέους στο Peyronie's και είναι αποτελεσματικό και ασφαλές ταυτόχρονα. Ως εκ τούτου, οι συγγραφείς συνιστούν τη χρήση του ως εναλλακτική ή πριν από διορθωτική χειρουργική επέμβαση (βλ. "Η θεραπεία έλξης πέους με τη νέα συσκευή "PeniMaster ® PRO" είναι αποτελεσματική και ασφαλής στη σταθερή φάση της νόσου του Peyronie: ελεγχόμενη
πολυκεντρική μελέτη»· Συγγραφέας: Δρ. Ignacio Moncada et al.; Δημοσίευση: British Journal of Urology (BJUI), Volume 123, Issue 4, April 2019).

διαβάστε περισσότερα για την κλινική μελέτη PeniMaster PRO

Αγοράστε το PeniMaster PRO ενάντια στο Peyronie's / IPP τώρα

χειρουργική ανόρθωσης πέους

Τεχνική κοπής σε χειρουργική ανόρθωση πέους

Εικ. 1
Στην περίπτωση της λεγόμενης επίκτητης καμπυλότητας του πέους ( Peyronie 's), σχηματίζονται σβώλοι ιστού στη μία πλευρά του μέλους (ημικύκλιο) ενώ η άλλη πλευρά δεν μπορεί πλέον να είναι πλήρως όρθια. Ο χειρουργός κόβει ένα κομμάτι (τρίγωνο) στην πλευρά που έχει ήδη λιγότερο ιστό και το ράβει ξανά μεταξύ τους. Το άκρο είναι τότε πιο ίσιο, αλλά και σημαντικά (συχνά αρκετά εκατοστά) πιο κοντό.

Συγγενής καμπυλότητα του πέους (απόκλιση πέους)

Είναι φυσιολογικό το όρθιο άκρο να μην είναι απόλυτα ίσιο και να έχει λίγο-πολύ έντονη καμπυλότητα. Η εικαζόμενη αιτία κάμψης του πέους είναι η προσωρινή έλλειψη τεστοστερόνης κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, υπό την προϋπόθεση ότι δεν υπάρχει δυσπλασία της ουρήθρας και του στυτικού ιστού (υποσπαδία).

Ο διαστολέας πέους PeniMaster μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της καμπυλότητας του πέους.

Μια ελαφριά καμπυλότητα του πέους δεν περιορίζει τον άνδρα κατά τη σεξουαλική επαφή. Ωστόσο, η επιθυμία για ένα πλαστικό-καλλυντικό ίσιωμα μπορεί να προκύψει για αισθητικούς ή ψυχολογικούς λόγους, ειδικά στην περίπτωση κυρτώσεων προς τα κάτω ή στο πλάι. Αντίθετα, μέτριες προς τα πάνω καμπύλες του πέους μπορεί να είναι επιθυμητές ως οπτικό σημάδι αρρενωπότητας, καθώς ένα πέος με καμπυλότητα προς τα πάνω έχει μια υποκειμενικά πιο απότομη στύση από ένα ευθύ πέος με την ίδια γωνία στύσης.

Τα κείμενα σε αυτόν τον ιστότοπο έχουν μεταφραστεί αυτόματα από τα γερμανικά. Μπορείτε να βρείτε το πρωτότυπο κείμενο στη διεύθυνση: www.penimaster.de/Applications/penisbegradigung-induratio-penis-plastica-peyronie.html