Πορτρέτο μιας χαμογελαστής επιχειρηματία σε μια κατάσταση συνάντησης με τους άνδρες συναδέλφους

Πρόγραμμα συνεργατών PeniMaster ®

Περνώντας μια σκυτάλη από ένα μαύρο χέρι σε ένα λευκό χέρι

25% = έως 75 ευρώ από την πρώτη πώληση

Ως συνεργάτης διαφήμισης στο Διαδίκτυο (συνεργάτης), λαμβάνετε 25% καθαρή προμήθεια επί της καθαρής τιμής πώλησης (πληρωμή ανά πώληση) από την πρώτη πώληση ενός διαστολέα πέους PeniMaster . Με μία μόνο αντίστοιχη πώληση, μπορείτε να κερδίσετε προμήθεια έως και 75 ευρώ.

Έτσι λειτουργεί το πρόγραμμα συνεργατών PeniMaster ®

Εγγραφή - Είσοδος - Εισαγωγή συνδέσμου καταστήματος = πουλήστε και κερδίστε

Τρεις καλοί λόγοι για το πρόγραμμα συνεργατών PeniMaster ®

Προσφέρουμε όλα όσα εσείς, ως webmaster, πρέπει να περιμένετε από ένα κορυφαίο πρόγραμμα συνεργατών.

  • καινοτόμα προϊόντα με υψηλές πωλήσεις
  • υψηλές μεσιτικές προμήθειες - πληρωμή από το πρώτο ευρώ
  • αξιόπιστος κατασκευαστής από τη Γερμανία

Εγγραφείτε στο πρόγραμμα συνεργατών εδώ!

Έτσι λειτουργεί το πρόγραμμα συνεργατών PeniMaster®

25% = έως 75 ευρώ από την πρώτη πώληση

Ως webmaster, σας προσφέρουμε προμήθειες και προϋποθέσεις που σας εξοικονομούν τα έξοδα ενός λιανοπωλητή για την αγορά αγαθών, την αποθήκευση, την αποστολή, τη συλλογή κ.λπ. Βελτιστοποιείτε και συντηρείτε τους ιστότοπους συνεργατών PeniMaster για μέγιστη επισκεψιμότητα - φροντίζουμε για οτιδήποτε άλλο. Λαμβάνετε 25% καθαρή προμήθεια επί της καθαρής τιμής πώλησης από την πρώτη πώληση (pay-per-sale) ενός PeniMaster.

Με μία μόνο αντίστοιχη πώληση, μπορείτε να κερδίσετε προμήθεια έως και 75 ευρώ.

Εγγραφείτε στο πρόγραμμα συνεργατών εδώ!


Εγγραφή - Είσοδος - Εισαγωγή συνδέσμου καταστήματος = πουλήστε και κερδίστε

Προσφέρουμε όλα όσα εσείς, ως webmaster, πρέπει να περιμένετε από ένα κορυφαίο πρόγραμμα συνεργατών.

  • Απλώς εγγραφείτε ως συνεργάτης (συνεργάτης) του PeniMaster χρησιμοποιώντας την ηλεκτρονική φόρμα .
  • Θα εξετάσουμε την αίτησή σας το συντομότερο δυνατό, συνήθως εντός μιας εργάσιμης ημέρας. Θα λάβετε πρόσβαση στην περιοχή συνεργατών του PeniMaster μέσω email.
  • Μπορείτε εύκολα να ενσωματώσετε τον πηγαίο κώδικα του επιλεγμένου διαφημιστικού υλικού ή συνδέσμους προώθησης, συμπεριλαμβανομένου του ατομικού αναγνωριστικού συνεργάτη που περιέχεται σε αυτόν, στον ιστότοπό σας.
  • Από εκεί και πέρα, κάθε κλήση ή κλικ σε μια διαφήμιση εκχωρείται αυτόματα στον λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας το αναγνωριστικό συνεργάτη και εμφανίζεται αμέσως στα στατιστικά κλικ σε πραγματικό χρόνο της περιοχής συνεργατών. Φυσικά αυτό ισχύει και για τις πωλήσεις! Για να μην χρειάζεται να συνδεθείτε στην περιοχή συνεργατών για να ελέγξετε την επιτυχία σας, θα λαμβάνετε επίσης αναφορές πωλήσεων μέσω e-mail αμέσως μετά από κάθε ηλεκτρονική παραγγελία.
  • Τέλος, στην περιοχή χρέωσης θα βρείτε τις μηνιαίες πιστώσεις μαζί με εκτεταμένες χρεώσεις και ανοιχτά είδη, δηλαδή προμήθειες που θα λάβετε όταν πληρώσετε αργότερα - μόνο όλα τα έγγραφα που χρειάζεστε.
  • Η προμήθεια σας για πωλήσεις με μεσολάβηση θα μεταφερθεί εύκολα στον λογαριασμό σας μέσω PayPal ή τραπεζικής μεταφοράς - οπουδήποτε στον κόσμο εντός δύο εβδομάδων μετά την πίστωση του ποσού αγοράς στον τραπεζικό μας λογαριασμό χωρίς κίνδυνο ακύρωσης.

Καλοί λόγοι για το πρόγραμμα συνεργατών PeniMaster ®

Ο διαφημιστικός χώρος στον ιστότοπό σας είναι το κεφάλαιο σας. Επομένως, ως επαγγελματίας, σκεφτείτε καλά ποιες προσφορές διαφημίζετε εκεί για να μην χαρίσετε τίποτα.

Καινοτόμα προϊόντα με ισχυρές πωλήσεις

Το PeniMaster και το PeniMaster PRO είναι ίσως τα πιο καινοτόμα τεχνολογικά διαστολείς πέους του είδους τους παγκοσμίως. Οι συσκευές προστατεύονται από διπλώματα ευρεσιτεχνίας σε πολλές χώρες και προσφέρονται στο Διαδίκτυο μόνο από επιλεγμένους αντιπροσώπους. Από την κυκλοφορία του στην αγορά, το PeniMaster έχει αποκτήσει σταθερή θέση ως ισχυρή, καινοτόμα και ξεχωριστή μάρκα με εξαιρετική φήμη. Οι συσκευές αναπτύσσονται συνεχώς περαιτέρω, γι' αυτό και το ποσοστό επιστροφής και ακύρωσης είναι χαμηλό. Ως συνεργάτης, επωφεληθείτε από αυτό καθώς και από νέες εκδόσεις εντός της οικογένειας προϊόντων PeniMaster, οι οποίες περιλαμβάνονται αυτόματα στο πρόγραμμα συνεργατών.

Υψηλές μεσιτικές προμήθειες - πληρωμή από το πρώτο ευρώ

Λαμβάνετε 25% επί της καθαρής αξίας ενός διαστολέα πέους PeniMaster από την πρώτη πώληση. Προμήθειες άνω των 75 ευρώ είναι δυνατές με μία μόνο διαφημιζόμενη πώληση.

Αξιόπιστος κατασκευαστής από τη Γερμανία

Είμαστε οι κάτοχοι δικαιωμάτων και οι κατασκευαστές του PeniMaster . Με αυτό το πρόγραμμα συνεργατών, δεν σας πιάνει ένας μεσάζων, αλλά λαμβάνετε μόνοι σας τη μέγιστη δυνατή προμήθεια και πληρώνεστε απευθείας από εμάς: με ακρίβεια και διαφάνεια. Παραδίδουμε τα εμπορεύματα από τη Γερμανία και δεν αφήνουμε τους πελάτες μόνους μετά την αγορά.

Εγγραφείτε στο πρόγραμμα συνεργατών εδώ!

Τα κείμενα σε αυτόν τον ιστότοπο έχουν μεταφραστεί αυτόματα από τα γερμανικά. Μπορείτε να βρείτε το πρωτότυπο κείμενο στη διεύθυνση: www.penimaster.de/Businesspartner/partnerprogramm.html