Ένας άνδρας σκιαγραφεί μια διανυσματική απεικόνιση σε διαφανές φόντο

Η φυσιολογική λειτουργική αρχή των διαστολέων πέους PeniMaster ®

Τρεις ταχύτητες ως απεικόνιση μιας αρχής λειτουργίας
 • μόνιμες δυνάμεις έλξης διεγείρουν και εκπαιδεύουν το πέος
 • Η μακροχρόνια χρήση δημιουργεί νέα κύτταρα στο πέος
 • Αυτό επιτρέπει, μεταξύ άλλων, επιμήκυνση , πάχυνση και ανόρθωση του πέους

Ένα μέρος του σώματος μεγαλώνει ή αλλάζει σχήμα καθώς δημιουργούνται νέα κύτταρα μέσα σε αυτό. Στην περίπτωση των ανδρικών γεννητικών οργάνων, αυτή η φυσική διαδικασία τελειώνει το αργότερο μετά το τέλος του 19ου έτους της ζωής. Εάν το πέος πρόκειται να γίνει ακόμη μεγαλύτερο ή πιο ίσιο στη συνέχεια, ο ιστός του χρειάζεται μακροπρόθεσμη διέγερση, η οποία μπορεί να διεγείρει την περαιτέρω ανάπτυξη των κυττάρων. Για το σκοπό αυτό, ένα PeniMaster εκθέτει το άκρο σε φυσική δύναμη εφελκυσμού - εξ ου και η ονομασία " penis expander " ή φορείο πέους για αυτές τις συσκευές.

Η εμπειρία έχει δείξει ότι το πέος μπορεί να γίνει μακρύτερο και πιο ογκώδες μετά από αρκετούς μήνες θεραπείας διάτασης με ένα PeniMaster, καθώς νέα κύτταρα του σώματος αναπτύσσονται φυσιολογικά τρισδιάστατα προς όλες τις κατευθύνσεις, εάν η εφαρμογή είναι επιτυχής. Η μακροχρόνια θεραπεία μπορεί επίσης να αντισταθμίσει τις κυρτώσεις στα γεννητικά όργανα. Τα αποτελέσματα της μακροχρόνιας χρήσης είναι πιθανό να παραμείνουν.

Η βραχυπρόθεσμη χρήση μπορεί να οδηγήσει σε προσωρινή επιμήκυνση του πέους λόγω των επιπτώσεων του τεντώματος.

Μια θεραπεία διατάσεων μπορεί επίσης να λειτουργήσει σαν προπόνηση ενδυνάμωσης στον στυτικό ιστό και πιθανώς να βελτιώσει τη σκληρότητα της στύσης και τη γενική σεξουαλική αντοχή .

περισσότερα για τους τομείς εφαρμογής


Μεγέθυνση του πέους με διαστολέα
Ανάπτυξη κυττάρων σε μήκος και περιφέρεια μέσω του PeniMasterΑνάπτυξη κυττάρων σε μήκος και περιφέρεια μέσω του PeniMaster
Εικ. 1
Οι σύγχρονοι διαστολείς πέους ασκούν μια διαμήκη δύναμη έλξης 200-1200 γραμμαρίων στο πέος για αρκετές ώρες την ημέρα για αρκετούς μήνες. Το σώμα μπορεί να αντιδράσει σε αυτό το στρες σχηματίζοντας νέα κύτταρα του σώματος στο πέος. Δεδομένου ότι τα κύτταρα του σώματος έχουν μια τρισδιάστατη επέκταση προς όλες τις κατευθύνσεις, η εμπειρία έχει δείξει ότι το πέος συνήθως μεγαλώνει σε μήκος και πάχος (τα νέα κύτταρα εμφανίζονται με ροζ).

Τομείς εφαρμογής διατατικών μηχανών διαμόρφωσης σώματος

 • το σώμα προσαρμόζεται σε μακροχρόνιες δυνάμεις συμπίεσης και εφελκυσμού
 • για αυτό σχηματίζεται νέος ιστός του σώματος
 • Χρήση για πολιτιστικούς, πλαστικούς-καλλυντικούς σκοπούς και ιατρικούς σκοπούς

Το ανθρώπινο σώμα προσαρμόζεται σε μακροχρόνιες μηχανικές καταπονήσεις από την πίεση ή την έλξη αλλάζοντας το προσβεβλημένο μέρος του σώματος. Προκειμένου ένα μέρος του σώματος να αλλάξει το σχήμα ή το μέγεθός του, πρέπει να προστεθούν νέα κύτταρα του σώματος στο κατάλληλο σημείο ( π.χ. πιθανή μεγέθυνση και ανόρθωση πέους με διαστολείς, Εικ. 1 και 2 ). Αυτό σημαίνει ότι το μέρος του σώματος μπορεί να αναπτυχθεί, το οποίο μπορεί να παραμείνει μετά τη θεραπεία.


Ίσιωμα του πέους με διαστολέα
Λειτουργικό διάγραμμα ανόρθωσης πέους με το PeniMaster
Εικ. 2
Η συγγενής καμπυλότητα του πέους οφείλεται σε άνισο αριθμό σωματικών κυττάρων στις αντίθετες πλευρές του πέους. Η πλευρά με λιγότερα κύτταρα του σώματος (το αριστερό στην εικόνα) είναι πιο κοντή, γεγονός που κάνει το πέος να καμπυλώνεται, ειδικά κατά τη διάρκεια μιας στύσης. Το τέντωμα με διαστολείς ασκεί μεγαλύτερη πίεση στην πλευρά με λιγότερα κύτταρα του σώματος, επιτρέποντας στα νέα κύτταρα του σώματος (που φαίνονται με ροζ) να σχηματιστούν πιο γρήγορα εκεί απ' ό,τι στην πλευρά με περισσότερα κύτταρα του σώματος. Ως αποτέλεσμα, η καμπυλότητα μπορεί να μετριαστεί. Οι διαστολείς μπορούν επίσης να είναι θεραπευτικά χρήσιμοι για τη λεγόμενη επίκτητη καμπυλότητα του πέους (πυρωνία).

Φυσικές αλλαγές του σώματος που προκαλούνται από την πίεση και την έλξη

Μια φυσική επιμήκυνση των τμημάτων του σώματος λόγω των δυνάμεων εφελκυσμού μπορεί να παρατηρηθεί στο παράδειγμα της αλλαγής του σχήματος των γυναικείων μαστών με την αύξηση της ηλικίας. Λόγω της μόνιμης ελκτικής επίδρασης της βαρύτητας στον ιστό του μαστού, αλλάζει το σχήμα και το μέγεθός του («πεσμένοι μαστοί»). Το ίδιο ισχύει και για τα σημάδια γήρανσης στο πρόσωπο: η ολοένα και πιο χαλαρή περιοχή του πηγουνιού ή οι σακούλες κάτω από τα μάτια είναι συχνά οι επιπτώσεις εξωτερικών δυνάμεων στον κυτταρικό ιστό του σώματος και την αντίδρασή του σε αυτόν.

Μια φυσική μεγέθυνση του δέρματος λόγω δυνάμεων πίεσης εμφανίζεται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης (Εικ. 3) λόγω της πίεσης του εμβρύου στο κοιλιακό τοίχωμα από μέσα. Το μωρό λειτουργεί ως εσωτερικός «διαστολέας», τεντώνοντας το δέρμα και διεγείροντάς το να αναπτυχθεί. Το δέρμα της κοιλιάς συνήθως παραμένει μόνιμα διευρυμένο μετά τον τοκετό λόγω του νεοσχηματισμένου δερματικού ιστού και επομένως εμφανίζεται πιο χαλαρό από ότι πριν από την εγκυμοσύνη.


Βαριά έγκυος γυναίκα από το πλάι

Εικ. 3
Φυσική ανάπτυξη του δέρματος κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μέσω εσωτερικής διάτασης.

Πολεμιστής Mursi με κοσμήματα σώματος και πλατό χείλος

Εικ. 4
Τελετουργικά κίνητρα μεγέθυνση μαλακών ιστών από διαστολείς κοσμημάτων σε πολεμιστές Mursi.

MauritsV, Murzi4 , CC BY-SA 2.0

Γυναίκα με λαιμό καμηλοπάρδαλης με μακρύ λαιμό λόγω κοσμήματος διαστολής

Εικ. 5
Προώθηση της ανάπτυξης των οστών, των μυών και των μαλακών ιστών ως ιδανικό ομορφιάς.


Το πολιτιστικό σώμα αλλάζει μέσω των δυνάμεων θλίψης και εφελκυσμού

Η δυνατότητα μακροπρόθεσμης μοντελοποίησης του σώματος μέσω διατάσεων ή διατάσεων έχει χρησιμοποιηθεί από τον άνθρωπο για πολιτιστικούς σκοπούς εδώ και χιλιάδες χρόνια. Οι φυλές πολεμιστών Mursi και Surma στη νότια Αιθιοπία επιτυγχάνουν εκτεταμένες παραμορφώσεις μαλακών ιστών στα χείλη και τα αυτιά μέσω μόνιμα προσαρτημένων κοσμημάτων, τα οποία λειτουργούν σαν διαστολείς λόγω του σχετικού υπερμεγέθους τους (Εικ. 4). Οι κάτοικοι του Mae Hong Son (Ταϊλάνδη), γνωστές ως «γυναίκες με λαιμό καμηλοπάρδαλης», οφείλουν τη δημοτικότητά τους στους επιμήκεις αυχενικούς σπονδύλους, η ανάπτυξη των οποίων επιτυγχάνεται με μόνιμα φθαρμένους δακτυλίους λαιμού, οι οποίοι απομακρύνουν το κεφάλι από τους ώμους (Εικ. 5 ).


Το πλαστικό-καλλυντικό σώμα αλλάζει μέσω της πίεσης και των δυνάμεων έλξης

Για την πλαστική-καλλυντική διόρθωση τμημάτων του σώματος, η ιατρική χρησιμοποιεί τόσο φυσικές δυνάμεις συμπίεσης και εφελκυσμού όσο και εκείνες που δημιουργούνται μηχανικά από ειδικούς διαστολείς .

 • Ένα παράδειγμα ορθοπεδικά αποτελεσματικής χρήσης φυσικών δυνάμεων πίεσης μπορεί να βρεθεί στην ορθοπεδική ποδιών. Εδώ, ο ειδικός χρησιμοποιεί την πίεση που ασκείται στο πόδι από το βάρος του ασθενούς για να το παραμορφώσει σε υγιές σχήμα όπως επιθυμεί με τη βοήθεια ενός ενθέματος παπουτσιού ως μορφή πίεσης.
 • Ειδικές συσκευές διάτασης και έλξης (διαστολείς) χρησιμοποιούνται σε πολλούς ιατρικούς κλάδους. Γίνεται διάκριση μεταξύ εξωτερικών και εσωτερικών (εμφυτευμένων) διαστολέων.
  • Οι εξωτερικοί διαστολείς είναι συσκευές τεντώματος που συνδέονται μόνιμα ή προσωρινά με το σώμα από το εξωτερικό. Παραδείγματα εξωτερικών διαστολέων που μπορούν να αφαιρεθούν ανά πάσα στιγμή είναι νάρθηκες που δεν είναι σταθερά συνδεδεμένοι στα δόντια για τη διόρθωση των κακώς ευθυγραμμισμένων δοντιών και σιαγόνων ( Εικ. 7 ).

   Οι εξωτερικοί διαστολείς που είναι σταθερά συνδεδεμένοι με το σώμα χρησιμοποιούνται στη λεγόμενη επιμήκυνση άκρων . Οι συσκευές τοποθετούνται εξωτερικά στο άκρο (π.χ. ένα πιο κοντό ή στραβό πόδι) και βιδώνονται σταθερά στο κόκκαλο. Τα οστά, οι μύες και ο μαλακός ιστός αναπτύσσονται και αλλάζουν σχήμα ( Εικ. 8 ).
  • Δείτε για παράδειγμα εμφυτευμένους διαστολείς. χρησιμοποιείται στην επανορθωτική χειρουργική ως μέρος της αποκατάστασης του μαστού (π.χ. μετά από μαστεκτομή για καρκίνο του μαστού). Στην περίπτωση που περιγράφεται, οι διαστολείς είναι πλαστικά μαξιλάρια που μπορούν να αυξηθούν σε όγκο και εμφυτεύονται κάτω από το δέρμα του ασθενούς. Κατά τη διάρκεια μερικών μηνών, αυτό αυξάνεται ξανά λόγω της πίεσης που δημιουργείται από το εσωτερικό από τον διαστολέα και παρακολουθείται συνεχώς, και σχηματίζει μια κοιλότητα. Εκεί, μετά την αφαίρεση του διαστολέα ( Εικ. 9 ), εισάγεται ένα μόνιμο εμφύτευμα σιλικόνης ως αντικατάσταση του ακρωτηριασμένου ιστού του μαστού. Με τη βοήθεια εμφυτευμένων διαστολέων δέρματος, μπορεί να συλλεχθεί περίσσεια αυτόλογου ιστού δέρματος σε κατάλληλη θέση (π.χ. στο πρόσωπο), ο οποίος μπορεί να μεταμοσχευθεί χειρουργικά στον ασθενή αλλού χωρίς αντιδράσεις απόρριψης, όπως συμβαίνει με ξένο ιστό από δότες.
Εικ. 6α
Διαστολέας πέους της οικογένειας προϊόντων PeniMaster.
Διαστολέας πέους της οικογένειας προϊόντων PeniMasterΔιαστολέας πέους της οικογένειας προϊόντων PeniMasterΔιαστολέας πέους της οικογένειας προϊόντων PeniMaster
Εικ. 6β
Οι σπιτικοί διαστολείς για μεγέθυνση πέους δεν έχουν σημαντικά χαρακτηριστικά ασφάλειας και άνεσης.

Πέος με βάρος μπάλας

Εικ. 7
Σιδεράκια για τη διόρθωση των κακώς ευθυγραμμισμένων δοντιών.

Σιδεράκια ενάντια σε κακώς ευθυγραμμισμένα δόντια

Εικ. 8
Διαστολέας ποδιών, σταθερά συνδεδεμένος με το οστό από έξω.

Εξωτερικός διαστολέας ποδιού βιδωμένος στο κόκκαλο

Εικ. 9
Διαστολείς δέρματος για εμφύτευση.

Εμφυτεύσιμο διαστολέα δέρματος

Τα κείμενα σε αυτόν τον ιστότοπο έχουν μεταφραστεί αυτόματα από τα γερμανικά. Μπορείτε να βρείτε το πρωτότυπο κείμενο στη διεύθυνση: www.penimaster.de/funktions Prinzip/funktions Prinzip.html