Ο διαστολέας πέους PeniMaster είναι πρακτικά κατάλληλος για κάθε άνδρα

PeniMaster ® για πρόωρη εκσπερμάτωση και βελτίωση της λίμπιντο

Πρόωρη εκσπερμάτιση (Ejaculatio praecox)

Απεικόνιση υπολογιστή του σπέρματος που κολυμπά προς το ωάριο.

Εάν ένας άνδρας δεν μπορεί να καθυστερήσει οικειοθελώς τη στιγμή της εκσπερμάτισής του κατά τη διάρκεια ενός οργασμού, πάσχει από πρόωρη εκσπερμάτιση (λατ. Ejaculatio preacox). Σε ορισμένους πάσχοντες, η πρόωρη εκσπερμάτιση δεν εμφανίζεται κατά τη διάρκεια του αυνανισμού, αλλά εμφανίζεται αμέσως πριν ή λίγο μετά τη διείσδυση. Δεν είναι δυνατή μια αρκετά μεγάλη κολπική διέγερση του σεξουαλικού συντρόφου μέχρι τον οργασμό της.
Διαβάστε περισσότερα


αιτίες

Αν και τα σωματικά προβλήματα μπορούν επίσης να ονομαστούν ως αίτια (π.χ. φλεγμονή του προστάτη), η πρόωρη εκσπερμάτιση είναι συχνά «θέμα μυαλού» και όχι ιατρικό πρόβλημα με την έννοια της ασθένειας. Το άγχος, η υψηλή ένταση ή η έλλειψη εσωτερικής προθυμίας για έλεγχο του οργασμού είναι απόπειρες να εξηγήσουν αυτή τη σεξουαλική διαταραχή.

Διαβάστε περισσότερα


θεραπευτικές επιλογές

Διατίθενται διάφορες μέθοδοι εκπαίδευσης βιοανάδρασης με τις οποίες ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να μάθει να αισθάνεται εγκαίρως τον «συντριπτικό» οργασμό και να τον εξουδετερώνει ψυχικά και σωματικά (π. Οι φαρμακευτικές θεραπείες βασίζονται συχνά στη μείωση του αισθητηριακού ερεθίσματος με την απευαισθητοποίηση του πέους με τοπικά αναισθητικά ή ουσίες ενεργές στον εγκέφαλο.


PeniMaster ® ως εκπαίδευση βιο-ανάδρασης

Η εμπειρία των χρηστών ενός διαστολέα πέους PeniMaster έχει δείξει ότι η μακροχρόνια διάταση πέους μπορεί να οδηγήσει σε συμπτωματική βελτίωση της πρόωρης εκσπερμάτωσης, υπό την προϋπόθεση ότι δεν υπάρχουν σωματικοί λόγοι ή ασθένειες.

Πιθανώς, το τέντωμα του πέους λειτουργεί σαν ένας αισθητηριακός βρόχος βιο-ανάδρασης, στον οποίο ο εγκέφαλος αποκτά υποσυνείδητα επίγνωση του μέρους του σώματος που κατά τα άλλα είναι «κρυμμένο» στην καθημερινή ζωή. Η συνήθης επίδραση του μόνιμα "αγγιζόμενου από τη μηχανή" πέους μπορεί, παρόμοια με την ενεργό θεραπεία (βλ. παραπάνω), να οδηγήσει σε ψυχική απευαισθητοποίηση και καλύτερο έλεγχο κατά τη διάρκεια της εκσπερμάτισης.

Ακόμη και οι χρήστες που μπορούν να ελέγξουν τον οργασμό τους για αρκετά λεπτά και επομένως πολύ περισσότερο από εκείνους που επηρεάζονται από την πρόωρη εκσπερμάτιση, μπορούν να βελτιώσουν τη σεξουαλική τους αντοχή χρησιμοποιώντας ένα διαστολέα πέους PeniMaster ή PeniMaster PRO.

Τα κείμενα σε αυτόν τον ιστότοπο έχουν μεταφραστεί αυτόματα από τα γερμανικά. Μπορείτε να βρείτε το πρωτότυπο κείμενο στη διεύθυνση: www.penimaster.de/Applications/vorzeitiger-samenerguss-ejaculatio-praecox.html