Το MSP Concept είναι χορηγός του REHEMA Center Medical στην Γκόμα / Κονγκό

Το MSP Concept είναι χορηγός για το
Ιατρικό Κέντρο REHEMA στην Γκόμα / Κονγκό

Ως κατασκευαστής ουρολογικών ιατρικών προϊόντων, εμείς στην MSP Concept γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η καλή ιατρική φροντίδα για τους ασθενείς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο υποστηρίζουμε το ανθρωπιστικό έργο Rehema Central Medical για άτομα που βρίσκονται στη φτώχεια στη Γκόμα στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό (πρώην Ζαΐρ) στην Κεντρική Αφρική.

Ιατρικό Κέντρο Rehema

Υπό την ηγεσία του Καθ. Δρ. Ο Γκότφριντ Λεμπερλ χτίζει ένα νοσοκομείο, το Ιατρικό Κέντρο REHEMA, στα ανατολικά της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό στα σύνορα με τη Ρουάντα στην πόλη Γκόμα. Περίπου 100.000 κάτοικοι της μητρόπολης των 2 εκατομμυρίων δεν έχουν πρόσβαση σε ιατρική περίθαλψη λόγω της φτώχειας και πεθαίνουν από ασθένειες όπως στηθάγχη, διαβήτης, εγκαύματα ή καλοήθεις όγκους.

Η MSP Concept GmbH & Co. KG υποστηρίζει το REHEMA Center Medical μηνιαίως με οικονομική συνεισφορά ίση με τον μισθό για δύο νοσηλεύτριες αδερφές στο νοσοκομείο. Όλες οι δωρεές ωφελούν την κατασκευή, επέκταση και λειτουργία της κλινικής στο ακέραιο. Από αυτό το z. Β. Χρηματοδοτούμενα φάρμακα, ιατρικά βοηθήματα, χειρουργεία και επαγγελματίες υγείας.

Σχετικά με τον εμπνευστή του Ιατρικού Κέντρου REHEMA, Καθ. Δρ. Lemperle

καθηγητής δρ Ο Gottfried Lemperle τιμήθηκε με το Μετάλλιο Dieffenbach της Γερμανικής Εταιρείας Πλαστικών, Επανορθωτικών και Αισθητικών Χειρουργών για τα εξαιρετικά του επιτεύγματα στον τομέα της πλαστικής χειρουργικής το 2010 και είναι κομιστής του Ομοσπονδιακού Σταυρού Αξίας, 1ης τάξης. Είναι ο ιδρυτής του μη κερδοσκοπικού σωματείου Interplast Germany e. V., η οποία εκτελεί δωρεάν διορθωτικές επεμβάσεις σε ασθενείς που πάσχουν από σωματικές παραμορφώσεις στις αναπτυσσόμενες χώρες από το 1979.

Περισσότερες πληροφορίες για το Rehema Center Medical: www.gomahospital.com

Μπορείτε επίσης να κάνετε δωρεά στο Rehema Center Medical!

Ακόμα και οι μικρές συνεισφορές μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά! Η δωρεά σας θα χρησιμοποιηθεί εξ ολοκλήρου για την ανάπτυξη του έργου, την κατασκευή και τη λειτουργία του νοσοκομείου - Η δωρεά 1 ευρώ φτάνει ως βοήθεια 1 ευρώ! Εάν δώσετε τη διεύθυνσή σας, θα λάβετε μια απόδειξη δωρεάς.


Για την άμεση δωρεά σας με PayPal ή πιστωτική κάρτα: Κάντε κλικ εδώ


Λογαριασμός δωρεάς για το νοσοκομείο Goma με τραπεζικό έμβασμα:

Κάτοχος λογαριασμού: Νοσοκομείο Interplast-Goma

Θέμα: Δωρεά Νοσοκομείο Γκόμα

IBAN: DE06 3705 0299 ​​0000 6809 54

BIC: COKSDE33XXX

Τράπεζα: Kreissparkasse Köln

Τα κείμενα σε αυτόν τον ιστότοπο έχουν μεταφραστεί αυτόματα από τα γερμανικά. Μπορείτε να βρείτε το πρωτότυπο κείμενο στη διεύθυνση: www.penimaster.de/sponsor-msp-concept.html