Το ιατρικό προσωπικό κοιτάζει τον επισκέπτη του https://www.penimaster.de/ ή συζητά

Εκθέσεις δοκιμών, μελέτες και εμπειρίες γιατρών με το PeniMaster PRO

Δρ ιατρικός Timo A. Spanholtz για χειρουργική μεγέθυνση πέους και PeniMaster PRO για μετέπειτα φροντίδα

  • Το αποτέλεσμα μιας χειρουργικής μεγέθυνσης πέους δεν μπορεί να προβλεφθεί και εξαρτάται από τις ατομικές φυσικές συνθήκες του ασθενούς
  • μόνιμη επιμήκυνση του πέους μέσω χειρουργικής επέμβασης κατά περίπου 1,5 έως 2,5 cm
  • Η πάχυνση του πέους μέσω αυτόλογου λίπους αυξάνει αξιόπιστα την περίμετρο του πέους κατά 1,5 έως 2,5 cm
  • Οι χειρουργικοί κίνδυνοι είναι μέτριοι και διαχειρίσιμοι
  • Μετά από χειρουργική πάχυνση ή επιμήκυνση, πρέπει να φορεθεί μια συσκευή διάτασης για να διασφαλιστεί η επιτυχία της επέμβασης
  • Δρ Το Spanholtz χρησιμοποιεί μόνο το PeniMaster PRO στην έκδοση ως επέκταση ράβδου
  • Αιτία: υψηλό επίπεδο άνεσης, δυνατοί μεγάλοι χρόνοι χρήσης, προσάρτηση μόνο στη βάλανο (χωρίς στοιχεία πρόσδεσης (π.χ. προφυλακτικά)) στον άξονα του πέους

Σύγχρονες χειρουργικές επεμβάσεις για τη μεγέθυνση πέους

Πριν από μερικά χρόνια, η μεγέθυνση του πέους ήταν ακόμα ένα απόλυτο θέμα ταμπού, αλλά σήμερα έχει μια σταθερή θέση στον κόσμο της αισθητικής χειρουργικής. Ωστόσο, λίγοι έμπειροι χειρουργοί προσφέρουν αυτές τις παρεμβάσεις, καθώς αντιπροσωπεύουν έναν συνδυασμό πλαστικών χειρουργικών και ουρολογικών τεχνικών και λίγοι μπορούν να χειριστούν αυτή τη διεπαφή επαγγελματικά. Εκτός από την πάχυνση του πέους μέσω της αυτόλογης μεταμόσχευσης λίπους, η κοπή του φυγοκεντρικού κορδονιού επιτρέπει την επιμήκυνση του πέους - εξηγούμε τις πιο σημαντικές λεπτομέρειες σχετικά με αυτήν τη διαδικασία.

Συγγραφέας: Δρ. ιατρικός Timo A Spanholtz

Μήκος πέους και πάχος πέους: τι είναι φυσιολογικό, τι είναι μέσο;

Το μήκος του πέους μετριέται από τη βάση του πέους (και εδώ από την πρώτη εγκάρσια πτυχή του δέρματος) μέχρι την άκρη της βαλάνου. Το πάχος, με τη σειρά του, προσδιορίζεται κυκλικά στη μέση του άξονα με μια εύκαμπτη μεζούρα. Κατά μέσο όρο, οι Γερμανοί έχουν μήκος πέους 7,3 cm όταν είναι χαλαρό και 15,4 cm όταν είναι σε στύση. Η περιφέρεια αυξάνεται από 7,6 cm όταν είναι χαλαρή σε 11,1 cm όταν είναι όρθια. Αυτές οι τιμές είναι λίγο πολύ συγκρίσιμες για όλους τους λευκούς Ευρωπαίους. Τα γεννητικά όργανα των μαύρων τείνουν να είναι μεγαλύτερα σε όλες τις διαστάσεις, ενώ των Ασιατών είναι μικρότερα. Υπάρχουν γεννητικά όργανα που είναι αρκετά μακριά και παχιά ακόμα και όταν είναι χαλαρά, αλλά δεν καταφέρνουν να κερδίσουν σημαντικά σε μήκος και περίμετρο όταν είναι όρθια. Αυτά τα άκρα, ευρέως γνωστά και ως "πέη σάρκας", έρχονται σε αντίθεση με τα "πέη αίματος", τα οποία βρίσκονται στο κάτω όριο όταν είναι χαλαρά, αλλά σαφώς αποκτούν μήκος και πάχος όταν είναι σε στύση. Παρεμπιπτόντως, σε μια έρευνα γυναικών σχετικά με τις σεξουαλικές προτιμήσεις τους, το πάχος του πέους παίζει σημαντικό ρόλο και σαφώς βάζει το (συχνά ενοχλητικό) υπερβολικό μήκος σε δεύτερη μοίρα. Επομένως, εκτός από την επιμήκυνση του πέους, πρέπει οπωσδήποτε να ασχολείστε πάντα με το πέος πύκνωση.

Δρ ιατρικός Timo A Spanholtz

Βιογραφικό Δρ. ιατρικός Timo A Spanholtz

Ο Timo Spanholtz μεγάλωσε ως γιος γιατρού και δασκάλου στο Celle της βόρειας Γερμανίας.Μετά την αποφοίτησή του από το γυμνάσιο και την κοινωνική εργασία, σπούδασε ιατρική στο Πανεπιστήμιο Justus Liebig στο Giessen και στην Ιατρική Πανεπιστημιακή Κλινική στη Χανσεατική πόλη. Lübeck. Εδώ ο Spanholtz έλαβε το διδακτορικό του στον τομέα της πλαστικής και αισθητικής χειρουργικής στην Έδρα Πλαστικής Χειρουργικής υπό τον διδακτορικό επιβλέποντα καθηγητή Dr. Hans-Günthermachens. Πήρε τη σπάνια κορυφαία βαθμολογία «summa cum laude», συνέχισε το ερευνητικό του έργο σε διάφορες πανεπιστημιακές κλινικές, έδωσε πολυάριθμες διαλέξεις αναγνωρισμένες σε εθνικό και διεθνές επίπεδο και βραβεύτηκε για το ερευνητικό του έργο.

Η πρακτική του εκπαίδευση δόθηκε από τον Δρ. Spanholtz στο University College του Λονδίνου (Ηνωμένο Βασίλειο), καθώς και στο King Edward University στο Durban (Νότια Αφρική), την Πανεπιστημιακή Κλινική στη Βέρνη και το Τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής στην Κολωνία (University of Witten/Herdecke). Πριν ιδρύσει την ιδιωτική κλινική του στο Rosengarten στην Κολωνία και στο Bergisch Gladbach, ο Dr. Ο Spanholtz εργάστηκε ως αναπληρωτής επικεφαλής ιατρός στο Πανεπιστήμιο Ludwig-Maximilians στο Μόναχο.

Δρ Ο Spanholtz είναι συγγραφέας πολλών εξειδικευμένων άρθρων σε πολλές γλώσσες, συγγραφέας πολλών βιβλίων και εκδότης και συγγραφέας εξειδικευμένων εγχειριδίων στον τομέα της χειρουργικής χεριών και της πλαστικής χειρουργικής. Δρ Ο Spanholtz είναι παντρεμένος, έχει έναν γιο και ζει στο Bergisches Land κοντά στην Κολωνία.

Πόσα εκατοστά είναι δυνατά με μια μεγέθυνση πέους;

Το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται από διάφορους παράγοντες: την αρχική κατάσταση, την ατομική ανατομία, την εμπειρία του χειρουργού και τη ρουτίνα της θεραπείας παρακολούθησης. Το σημείο κολλήματος της επιμήκυνσης του πέους είναι η ατομική ανατομία.Εφόσον το κρυφό μέρος του σπηλαιώδους σώματος "τραβιέται" από το σώμα κατά την επιμήκυνση του πέους, ο χειρουργός δεν μπορεί να επηρεάσει το τελικό αποτέλεσμα σε αυτό το σημείο, καθώς το κρυφό μήκος είναι διαφορετικό για κάθε άνθρωπος αλλά σταθερό . Στην κλινική πρακτικής στο Rosengarten εξηγούμε τα αναμενόμενα αποτελέσματα ως εξής: Υπολογίστε ότι θα κερδίσετε περίπου 1,5 έως 2,5 cm σε μήκος μακροπρόθεσμα. Εάν αυτό δεν σας αρκεί, καλύτερα να μην κάνετε την επέμβαση παρά να απογοητευτείτε μετά. Φυσικά, μπορεί να είναι δυνατό και μεγαλύτερο μήκος, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει τρόπος να γίνει αξιόπιστη δήλωση σχετικά με το μετεγχειρητικό μήκος πριν την επέμβαση. Αυτό είναι ένα σημαντικό μειονέκτημα της μεγέθυνσης του πέους.

Όσον αφορά την πάχυνση του πέους, όμως, η κατάσταση είναι τελείως διαφορετική: εδώ οι ενοχλητικές εναποθέσεις λίπους στην κοιλιά και τις πλευρές μας βοηθούν στη δουλειά, για την οποία ούτως ή άλλως πολλοί άντρες παραπονιούνται. Χρησιμοποιώντας μια ειδική και πολύ σύγχρονη τεχνική λιποαναρρόφησης (BodyJet ® WAL liposuction), το λίπος αφαιρείται από αυτές τις περιοχές και προετοιμάζεται για έγχυση στον άξονα του πέους. Στη συνέχεια, το ζωντανό λίπος εγχέεται με κυκλικό τρόπο και οδηγεί σε αύξηση της περιφέρειας περίπου 1,5 έως 2,5 cm, ανάλογα με την αρχική περιφέρεια πριν από την επέμβαση.

Κίνδυνοι και παρενέργειες της μεγέθυνσης του πέους

Η μεγέθυνση πέους είναι μια χειρουργική επέμβαση που, όπως κάθε άλλη επέμβαση, έχει κινδύνους και παρενέργειες. Δεδομένου ότι πρέπει να γίνει μια τομή για να αποκοπεί ο φυγόκεντρος σύνδεσμος (ligamentum suspensorium), σπάνια μπορεί να εμφανιστούν μολύνσεις τραύματος και μεμονωμένες διαταραχές επούλωσης πληγών αυτού του τραύματος. Μετεγχειρητική αιμορραγία και περιστασιακές αισθητηριακές διαταραχές είναι επίσης από τις πιο συχνές συνέπειες αυτής της επέμβασης. Μώλωπες (αιματώματα), μερικοί από τους οποίους είναι έντονοι, είναι επίσης πιθανοί και μπορούν να επεκταθούν στον μηρό ή στο όσχεο. Ωστόσο, αυτά εξαφανίζονται εντελώς μετά από 1-2 εβδομάδες. Παρόλο που έχουν περιγραφεί η στυτική δυσλειτουργία και η αδυναμία σύλληψης, αυτές οι (σοβαρές) επιπλοκές δεν έχουν ακόμη εμφανιστεί στα χέρια μου.

Επακόλουθη θεραπεία με το PeniMaster ΑΝΑ

Ωστόσο, η επιμήκυνση και η πάχυνση του πέους είναι μόνο ένα βήμα στο δρόμο για ένα τέλειο τελικό αποτέλεσμα. Μετά την επιμήκυνση του πέους, είναι σημαντικό το πέος να διατηρείται υπό τάση, δηλαδή ο κομμένος σύνδεσμος δεν μπορεί να αναπτυχθεί ξανά μαζί μέσω εξωτερικής τάσης. Υπάρχουν πολλά προϊόντα που είναι αφιερωμένα στη θεραπεία έλξης του πέους. Η κλινική πρακτικής Rosengarten ασχολήθηκε εντατικά με τα προγράμματα μετεπεξεργασίας και επέλεξε το PeniMaster PRO (με ειδική ράβδο που τεντώνει το πέος στο ηβικό οστό). Αυτή είναι μια πολύ δοκιμασμένη και αποτελεσματική συσκευή, καθώς δεν πιάνει τον άξονα του πέους μετά την επιμήκυνση του πέους, αλλά αναπτύσσει το εφέ έλξης καθαρά μέσω της άκρης του πέους ή της βάλας. Ο μοναδικός θάλαμος βάλανος του PeniMaster Το PRO εκπληρώνει άριστα αυτόν τον σκοπό και μπορεί να εφαρμοστεί 5-7 ημέρες μετά την επέμβαση, εξασφαλίζοντας έτσι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η θεραπεία παρακολούθησης παίζει ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στο συνδυασμό επιμήκυνσης και πάχυνσης του πέους, καθώς το αυτόλογο λίπος στον άξονα του πέους δεν πρέπει να υπόκειται σε πίεση σε καμία περίπτωση και η σημαντική έλξη στο πέος πρέπει επομένως να γίνεται μόνο μέσω την άκρη του πέους (βάλανο), στην οποία σπάνια μεταμοσχεύεται λίπος. Σε περιπτώσεις στις οποίες επιθυμείται επίσης πάχυνση ή μεγέθυνση της ίδιας της βαλάνου, η επιμήκυνση και η πάχυνση του πέους πρέπει να πραγματοποιούνται σε δύο ξεχωριστά βήματα.
Το PeniMaster Το PRO, το οποίο διαθέτουμε στους ασθενείς μας αμέσως μετά τη μεγέθυνση του πέους, εφαρμόζεται στη βάλανο μέσω ενός μηχανισμού αναρρόφησης και επιμηκύνει το πέος μέσω ενός συστήματος ράβδου. Φοριέται όσο πιο συχνά γίνεται, αλλά τουλάχιστον 3-4 ώρες το πρωί και το απόγευμα ή το βράδυ. Ακόμα κι αν η συσκευή φαίνεται μάλλον ογκώδης στις φωτογραφίες, μπορεί να φορεθεί ακόμη και κάτω από κανονικά καθημερινά παντελόνια.

Όπως η μεγέθυνση πέους στο Dr. Ο Spanholtz λήγει.

Μετά από μια λεπτομερή προκαταρκτική συζήτηση, η οποία μπορεί να γίνει και μέσω τηλεφώνου ή Skype, χρειαζόμαστε μόνο μια λεγόμενη μικρή εξέταση αίματος , η οποία μπορεί να γίνει είτε από τον τοπικό οικογενειακό γιατρό είτε στην κλινική μας. Μετά τη συνεννόηση, θα σας στείλουμε έγγραφα που θα συμπληρώσετε και θα φέρετε μαζί σας στο χειρουργείο. Θα ενημερωθείτε για την προηγουμένως υπολογισμένη χρέωση ώστε να υπάρχει πλήρης διαφάνεια κόστους.

Την ημέρα του ίδιου του χειρουργείου, εγώ, ο Δρ. Spanholtz, τότε μαζί σας τις λεπτομέρειες της επέμβασης, ο αναισθησιολόγος θα σας εξηγήσει για τη σύντομη αναισθησία πριν γίνει η επέμβαση. Αυτό διαρκεί περίπου 60 λεπτά για επιμήκυνση πέους μόνο και περίπου 1,5-2 ώρες για επιμήκυνση πέους και πάχυνση πέους μαζί. Ο πόνος μετά την επιμήκυνση του πέους είναι διαχειρίσιμος, επομένως η διαδικασία είναι συχνά μια διαδικασία εξωτερικών ασθενών, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να φύγετε από την κλινική αμέσως μετά την επέμβαση. Τα νήματα θα ξετυλιχτούν μόνα τους. Μετά από περίπου 5 ημέρες, θα πρέπει να ξεκινήσει η θεραπεία απόσπασης της προσοχής με το PeniMaster PRO.

Η φάση αποκατάστασης διαρκεί περίπου μία εβδομάδα. Το PeniMaster Το PRO καθιστά επίσης δυνατή τη διεξαγωγή θεραπείας απόσπασης της προσοχής στην καθημερινή ζωή, καθώς μπορεί να φορεθεί και κάτω από το παντελόνι. Μια απόσπαση προσοχής θα πρέπει να γίνεται για όσο το δυνατόν περισσότερες ώρες την ημέρα σε διάστημα 6 εβδομάδων προκειμένου να διασφαλιστεί το αποτέλεσμα. Τα αθλήματα, το σεξ και άλλες έντονες σωματικές δραστηριότητες πρέπει να αποφεύγονται για περίπου 6 εβδομάδες.

Τι μπορείτε να περιμένετε από το αποτέλεσμα;

Στην περίπτωση της επιμήκυνσης του πέους, η επιμήκυνση που επιτυγχάνεται μετράται κατά τη διάρκεια της επέμβασης, αλλά αυτό δεν αντιπροσωπεύει απαραίτητα το τελικό αποτέλεσμα. Μερικά χιλιοστά από την επιμήκυνση που επιτυγχάνεται συνήθως χάνονται ξανά, αφού η εσωτερική επούλωση του τραύματος οδηγεί σε ουλές, που τραβάει λίγο προς τα πίσω τον στυτικό ιστό. Παράδειγμα από την πρακτική: ασθενής εμφανίζεται με 8 εκατοστά σε μη όρθια κατάσταση και στην επέμβαση επιτυγχάνεται επέκταση στα 11,5 εκατοστά. Άρα αύξηση μήκους 3,5 cm. Ένα χρόνο μετά, στον έλεγχο παρακολούθησης, μετράμε κέρδος 2,5 εκατοστών σε μήκος, αφού ένα εκατοστό έχει «χαθεί» λόγω εσωτερικών ουλών.

Η μεγέθυνση πέους ως σύγχρονη χειρουργική επέμβαση: κατάλληλη για εσάς;

Συνοπτικά, ο αριθμός της επιμήκυνσης και πάχυνσης του πέους έχει αυξηθεί σημαντικά. Ενώ οι γυναίκες είναι ανοιχτές σε εγχειρήσεις οικειότητας και ειδικά στη διόρθωση των χειλέων για μεγάλο χρονικό διάστημα, οι άνδρες (όπως συχνά) χρειάζονται λίγο περισσότερο χρόνο. Ωστόσο, η μεγέθυνση πέους ως συνδυασμός επιμήκυνσης πέους και πάχυνσης πέους έχει πλέον καθιερωθεί ως μια σταθερή επέμβαση στο φάσμα της κλινικής πρακτικής Rosengarten και τα τελευταία χρόνια έχουμε δει μεταξύ 2 και 5 ασθενείς την εβδομάδα για μεγέθυνση, πάχυνση πέους ή συνδυασμό και των δύο. Αν και η διαδικασία είναι τεχνικά περίπλοκη, μπορεί να χαρακτηριστεί ως χαμηλού κινδύνου. Ακόμα κι αν το ακριβές αποτέλεσμα της επιμήκυνσης του πέους δεν μπορεί να προβλεφθεί με βεβαιότητα, η πάχυνση του πέους με αυτόλογο λίπος είναι προβλέψιμη και επομένως το συνολικό αποτέλεσμα είναι συνήθως ικανοποιητικό. Ο χρόνος διακοπής λειτουργίας είναι πολύ μικρός σε σύγκριση με άλλες λειτουργίες και η καταλληλότητα για καθημερινή χρήση είναι ήδη διαθέσιμη ξανά μετά από μερικές ημέρες. Γενικά, οι ασθενείς πρέπει να είναι σε νόμιμη ηλικία (18 ετών) για εκλεκτική χειρουργική επέμβαση. Δεν υπάρχει όριο ηλικίας - έχουμε ήδη πραγματοποιήσει μεγεθύνσεις πέους σε ασθενείς 74 ετών.

Επικοινωνία με τον γιατρό:

Δρ ιατρικός Timo A Spanholtz
Ειδικός στην πλαστική και αισθητική χειρουργική
Επικεφαλής της κλινικής πρακτικής στο Rosengarten
Κολωνία & Bergisch Gladbach

www.praxisklinik-rosengarten.de

info@praxisklinik-rosengarten.de

Γραμμή επικοινωνίας: 02202-240524

Τα κείμενα σε αυτόν τον ιστότοπο έχουν μεταφραστεί αυτόματα από τα γερμανικά. Μπορείτε να βρείτε το πρωτότυπο κείμενο στη διεύθυνση: www.penimaster.de/Presse-Medien/Arztreports/moderne-operationverfahren-zur-penisvergroesserung.html