Το ιατρικό προσωπικό κοιτάζει τον επισκέπτη του https://www.penimaster.de/ ή συζητά

Εκθέσεις δοκιμών, μελέτες και εμπειρίες γιατρών με το PeniMaster PRO

Ιατρική έκθεση Καθ. Δρ. Ο Gottfried Lemperle για το PeniMaster ® PRO

 • Η χρήση ενός διαστολέα πέους πριν και μετά τη χειρουργική επέμβαση πέους είναι χρήσιμη.
 • σε περίπτωση επιπλοκών, κατά την προετοιμασία για εμφύτευση πέους, κατά την έγχυση πληρωτικού PMMA για πάχυνση του πέους
 • δεν υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις για επέκταση
 • Ένας διαστολέας πρέπει να πληροί ορισμένα κριτήρια σχεδιασμού για να είναι άνετος και αρκετά μακρύς ώστε να φοριέται και να χρησιμοποιείται μετά την επέμβαση
 • Ο θάλαμος κενού ενός διαστολέα θα πρέπει να έχει ανατομικό σχήμα ώστε να επιτρέπει τη μέγιστη άνεση και τους μέγιστους χρόνους χρήσης.

Η χρήση του PeniMaster PRO σε επεμβάσεις επιμήκυνσης και μεγέθυνσης του πέους

Κατά τη διάρκεια της θητείας μου ως πλαστικός χειρουργός στο νοσοκομείο Markus της Φρανκφούρτης από το 1971 έως το 1994, δημιουργήσαμε ένα κέντρο τρανσέξουαλ με κατασκευές κυρίως πέους για γυναίκες τρανς ασθενείς. Κατά τη διάρκεια του χρόνου μου στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο Σαν Ντιέγκο, μου παρουσιάστηκαν τα προβλήματα της μεγέθυνσης του πέους χρησιμοποιώντας ένα σωληνοειδές εμφύτευμα σιλικόνης (Elist Penile Implant) στο Λος Άντζελες, ή ενέσεις κάτω από το δέρμα του πέους με ένα βραζιλιάνικο αντιρυτιδικό πράκτορας (Metacrill) μέσω του Dr. Casavantes στην Τιχουάνα, αντιμέτωποι.

Ειδικά στην περίπτωση των επιπλοκών, θεωρώ ότι η χρήση ενός διαστολέα πέους , δηλαδή μιας εξωτερικής συσκευής με την οποία το πέος τεντώνεται για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, είναι χρήσιμη ώστε είτε να βελτιωθεί είτε να διασφαλιστεί τελικά το αποτέλεσμα της επέμβασης. . Για παράδειγμα, το τέντωμα του πέους για αρκετές ώρες την ημέρα για αρκετούς μήνες έχει ως αποτέλεσμα σημαντική χαλάρωση του ιστού. Κατά συνέπεια, το πέος βρίσκεται στο μέγιστο φυσικό του μήκος τη στιγμή της επέμβασης, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί το μεγαλύτερο δυνατό εμφύτευμα σιλικόνης. Αυτή είναι συνήθως η επιθυμία του ασθενούς.

Τα αποτελέσματα σε 400 ασθενείς από τον Dr. Ωστόσο, ο Elist έδειξε επίσης (δείτε την παρουσίασή μου «Μεγέθυνση πέους με εμφύτευμα σιλικόνης Elist ή μόνιμο πληρωτικό PMMA») ότι το 3,4% των περιπτώσεων οδήγησε σε ήπια φλεγμονή ως αποτέλεσμα ενός εμφυτεύματος σιλικόνης που το 2% των ανδρών έπρεπε να κάνουν αφαιρείται το εμφύτευμα για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, το πέος συρρικνώνεται σημαντικά λόγω των αντιδράσεων επούλωσης των πληγών και της συρρίκνωσης της κάψουλας και είναι δύσκολο να τεντωθεί ξανά με ένα εμφύτευμα του ίδιου μεγέθους κατά τη διάρκεια της μεταδιόρθωσης. Η χρήση ενός διαστολέα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου αποτρέπει σε μεγάλο βαθμό τη συστολή του πέους και επιτρέπει ένα δεύτερο αποτέλεσμα που είναι περίπου εξίσου καλό.

Ομοίως, μετά την έγχυση ενός πληρωτικού PMMA, ένας διαστολέας αποτρέπει ανεπιθύμητα χτυπήματα και μετατοπίσεις με όσο το δυνατόν περισσότερη ακινητοποίηση στην εκτεταμένη θέση έως ότου τα μικροεμφυτεύματα στερεωθούν σταθερά στον άξονα. Σε συνδυασμό με φαρμακευτική αγωγή για την πρόληψη των νυχτερινών στύσεων (κλοναζεπάμη 1 mg ή Proscar 5 mg το βράδυ), ένας διαστολέας διατηρεί το μήκος του πέους σε τεντωμένη κατάσταση και εξουδετερώνει αυτό το πρόβλημα.

Δεν υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις από τη χρήση ενός διαστολέα πέους στις περιοχές εφαρμογής που περιγράφονται. Ωστόσο, για να είναι κατάλληλο για χειρουργική προ- και μετεγχειρητική φροντίδα, πρέπει να είναι πολύ άνετο στη χρήση, ώστε να μπορεί να εφαρμοστεί για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι διαστολείς που ασκούν έλξη στο πέος χρησιμοποιώντας ράβδους, σύστημα ζώνης ή βάρη στερεώνονται συνήθως με έναν ελαστικό βρόχο πίσω από τη βάλανο. Το πέος μπορεί να συμπιεστεί οδυνηρά και η παροχή αίματος στη βάλανο μπορεί να περιοριστεί. Και τα δύο απαιτούν την αφαίρεση ενός τέτοιου διαστολέα μετά από σχετικά σύντομο χρόνο θεραπείας.

Μετά την εισαγωγή ενός εμφυτεύματος σιλικόνης Elist στο πέος, δεν μπορεί να προσαρτηθεί ένας διαστολέας με στερέωση βρόχου λόγω της στερέωσής του κάτω από τη βάλανο. Ο μόνος επί του παρόντος διαστολέας που χρησιμοποιεί μόνο τη βάλανο για τη μετάδοση της δύναμης έλξης στο πέος έχει ένα κουδούνι κενού σαν προφυλακτικό ως σύστημα επαφής αντί για τον βρόχο.

Προκειμένου να υπάρχει όσο το δυνατόν λιγότερη αρνητική πίεση στο ευαίσθητο δέρμα του πέους με τέτοια κουδούνια, το ειδικό προφυλακτικό θα πρέπει να προσαρμόζεται στο ανατομικό σχήμα του πέους για να επιτευχθεί μια φυσιολογικά ήπια, μη θετική στερέωση. χωρίς υπερβολική έκταση ή παραμόρφωση της βαλάνου. Επειδή ο πόνος κατά τη χρήση ή οι παρενέργειες όπως οι φουσκάλες στη βάλανο οδηγούν σε προσωρινή αναστολή της θεραπείας διάτασης.

Καθ. Δρ. Γκότφριντ Λεμπερλ

Hanswjacob , CC BY-SA 4.0 , μέσω Wikimedia Commons

Βιογραφικό Καθ. Δρ. Γκότφριντ Λεμπερλ

Καθ. Δρ. Ο Gottfried Lemperle είναι διεθνώς αναγνωρισμένος ως κορυφαίος στο χώρο της πλαστικής χειρουργικής και έχει συμβάλει σημαντικά στην ιατρική. Ο καθηγητής Lemperle έχει δημοσιεύσει περισσότερες από 250 επιστημονικές δημοσιεύσεις και είναι συν-συγγραφέας πολλών ιατρικών εγχειριδίων. Είναι επίσης επιμελητής σειράς εγχειριδίων πλαστικής και αισθητικής χειρουργικής. Επιπλέον, ο καθηγητής Lemperle έχει πραγματοποιήσει πάνω από 600 επιστημονικές διαλέξεις και έχει σκηνοθετήσει πολυάριθμες επιστημονικές ταινίες σχετικά με νέες χειρουργικές μεθόδους στην πλαστική χειρουργική. Για περισσότερα από 20 χρόνια ήταν καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Φρανκφούρτης. Από το 1998 είναι επίτιμος κλινικός καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο Σαν Ντιέγκο.

Για τα εξαιρετικά επιτεύγματά του στον τομέα της πλαστικής χειρουργικής, ο καθηγητής Lemperle τιμήθηκε με το Μετάλλιο Dieffenbach από τη Γερμανική Εταιρεία Πλαστικών, Επανορθωτικών και Αισθητικών Χειρουργών το 2010.

Κατά τη διάρκεια της διδακτικής του δραστηριότητας στο Πανεπιστήμιο της Φρανκφούρτης, ταυτόχρονα ως ανώτερος ιατρός και αργότερα ως επικεφαλής του τμήματος πλαστικής χειρουργικής στο νοσοκομείο St. Markus, ο καθηγητής Lemperle συνέβαλε σε μια ολόκληρη σειρά χειρουργικών στρατηγικών στον τομέα αυτό. Οι καινοτομίες του περιλαμβάνουν τεχνικές αποκατάστασης του μαστού και τη διόρθωση παραμορφώσεων του προσώπου όπως η σχιστία υπερώας, μεταξύ άλλων καινοτομιών στην πλαστική χειρουργική. Για αυτό ψηφίστηκε ως ένας από τους καλύτερους ειδικούς για την πλαστική χειρουργική στη Γερμανία.

Το 1979, ο καθηγητής Lemperle ίδρυσε τη μη κερδοσκοπική ένωση Interplast Germany e. V ., η οποία πραγματοποιεί δωρεάν διορθωτικές επεμβάσεις σε επιλεγμένους ασθενείς που πάσχουν από σωματικές παραμορφώσεις στις αναπτυσσόμενες χώρες. Από τότε, ο Δρ. Ο ίδιος ο Lemperle οδήγησε περισσότερες από 30 αποστολές Interplast σε πολλές χώρες της Ασίας και της Αφρικής. Είναι επίτιμο μέλος του συλλόγου και συνεχίζει να κάνει το έργο του σε εθελοντική βάση.

Το 1997, ο καθηγητής Lemperle τιμήθηκε με τον Ομοσπονδιακό Σταυρό Αξίας, 1ης Τάξης.

Ο καθηγητής Lemperle ασχολείται επίσης επαγγελματικά με τον τομέα της αισθητικής βιοτεχνολογίας υπό την ιδιότητά του ως Chief Medical Officer της AscentX Medical, Inc.

Δρ Ο Λεμπερλ ζει με τη γυναίκα του στη Φρανκφούρτη του Μάιν/Γερμανία.


Ο καθηγητής Gottfired Lemperle στο PeniMaster PRO

 • Μόνο το PeniMaster PRO πληροί τις απαιτήσεις του Prof. Lemperle για διαστολέα πέους.
 • Παρά τους εποικοδομητικούς προστατευτικούς μηχανισμούς έναντι των παρενεργειών που προκαλούνται από υπερφόρτωση, ο ασθενής θα πρέπει να συνηθίσει τη συσκευή για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
 • Αυτό που ξεχωρίζει είναι ότι ο θάλαμος της βαλάνου του PeniMaster PRO σχηματίζει μια φόρμα που ταιριάζει με τη βάλανο και δεν γλιστράει από το πέος ακόμη και μέσω του ιδρώτα και του λίπους.
 • Ο καθηγητής Lemperle συνιστά το PeniMaster PRO ως τη μόνη επιλογή για προ και μετεγχειρητική χρήση.

Από τα προϊόντα που γνωρίζω ότι προσφέρονται σε συνέδρια ή στο Διαδίκτυο, μόνο μία συσκευή πληροί τα παραπάνω κριτήρια, το PeniMaster PRO , που κατασκευάζεται από την MSP Concept GmbH & Co. KG στο Βερολίνο/Γερμανία και προσφέρεται ως ιατρικό προϊόν Κατηγορίας Ι γίνεται .

Η ανατομικά διαμορφωμένη στερέωση της βαλάνου μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ράβδο ή με ιμάντα που μπορεί να φορεθεί με διαφορετικούς τρόπους για να τεντώσει το πέος. Με την πρώτη ματιά, το σύστημα ζώνης φαίνεται να είναι πιο ευέλικτο, αλλά η σύνδεση δεν είναι σε καμία περίπτωση τόσο άκαμπτη στη χρήση όσο φαίνεται να είναι. Ωστόσο, η σύνδεση μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο δύο έως τρεις εβδομάδες μετά τις επεμβάσεις επιμήκυνσης, καθώς ο δακτύλιος συγκράτησης θα πίεζε τον φρέσκο ουλώδη ιστό που εμφανίζεται μετά την αποκοπή των συνδέσμων του πέους (ο ιμάντας) .

Κατ' αρχήν, ένας διαστολέας πέους είναι πλεονεκτικός σε μια τέτοια επέμβαση επιμήκυνσης προκειμένου να εξουδετερώσει τη βράχυνση του πέους λόγω αναστολής ουλώδους ιστού . Σε αυτή την περίπτωση, η χρήση του διαστολέα ως ιμάντα γονάτου (κάθετα προς τα κάτω) ή ως ιμάντα ώμου (διαγώνια προς τα πάνω) είναι πλεονεκτική.

Ο διαστολέας του κουδουνιού μπορεί να προκαλέσει οίδημα της ακροποσθίας εάν τραβηχτεί στον θάλαμο κενού ή φουσκάλες ή μώλωπες στη βάλανο. Κατά κανόνα, τέτοια προβλήματα προκύπτουν όταν ο ασθενής εφαρμόζει άσκοπα μεγάλες δυνάμεις κενού ή έλξης, τις οποίες το σύστημα μπορεί σίγουρα να παρέχει χωρίς να το συνηθίσει. Αυτό αντιμετωπίζεται με μια προσαρμοστική μεμβράνη , η οποία περιβάλλει αυτόματα τη βάλανο όταν αναρροφάται στον θάλαμο. Ωστόσο, ο ασθενής θα πρέπει σταδιακά να συνηθίσει τη θεραπεία διάτασης και τις υψηλότερες δυνάμεις εφελκυσμού σε διάστημα περίπου δύο εβδομάδων.

Με το σύστημα PeniMaster PRO, θα πρέπει να τονιστεί ότι η εν λόγω μεμβράνη του βάλανου πέους προσαρμόζεται δυναμικά ενώ φοριέται και δεν γλιστράει λόγω υγρασίας (π.χ. ιδρώτα). Αυτό δείχνει ότι υπάρχει στην πραγματικότητα μια προσαρμογή της φόρμας και όχι μια προσαρμογή δύναμης μεταξύ της βαλάνου του πέους και του θαλάμου της βαλάνου. Αντίθετα, σχεδιάζεται να εισαχθεί ένα λάδι σιλικόνης μεσαίου ιξώδους μεταξύ της μεμβράνης και της βαλάνου του πέους για περισσότερη άνεση και πρόσθετο συγκολλητικό αποτέλεσμα δέσμευσης .

Επειδή οι παρενέργειες με το PeniMaster PRO μπορούν να αποφευχθούν με σωστό χειρισμό σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης και να επουλωθούν γρήγορα όταν κάνετε ένα διάλειμμα, θεωρώ ότι η αναλογία κινδύνου-οφέλους που προσφέρεται με αυτήν την καινοτόμο συσκευή παρέχεται και τη συνιστώ για πριν και μετά -Εγχειρητική χρήση ως η μόνη επιλογή που γνωρίζω αυτή τη στιγμή.

Διαπιστευτήρια:

 1. Nabil N, Hosny H, Kadah A, Shamloul R. Αξιολόγηση χειρουργικής έκβασης επεμβάσεων αύξησης και επιμήκυνσης του πέους. Urol Int. 2013; 90:465-469
 2. Shirvanian V, Lemperle G, Araujo Pinto C, Elist JJ. Βραχυμένο πέος μετά την εμφύτευση πέους με υποδόριο μαλακό εμφύτευμα πέους σιλικόνης: αναφορά περιστατικού. Int J Impot Res 2013; 10:100-104
 3. Elist, JJ, Shirvanian V, Lemperle G. Χειρουργική θεραπεία παραμόρφωσης πέους λόγω καμπυλότητας με χρήση υποδόριου εμφυτεύματος μαλακής σιλικόνης: Αναφορά περίπτωσης. Open J Urol 2014; 4:91-97
 4. Casavantes L, Lemperle G, Morales P. Ενίσχυση περιφέρειας πέους με πληρωτικά μαλακών ιστών με βάση το PMMA. Αποδεκτό από το Journal of Sexual Medicine
 5. Lemperle G, Elist JJ, Safety and Effectiveness of the Elist Silicone Implant for Penile Augmentation. Υποβλήθηκε στο Journal of Sexual Medicine


Καθ. Δρ. Πλαστικός Χειρουργός Gottfried Lemperle
Φρανκφούρτη

Τα κείμενα σε αυτόν τον ιστότοπο έχουν μεταφραστεί αυτόματα από τα γερμανικά. Μπορείτε να βρείτε το πρωτότυπο κείμενο στη διεύθυνση: www.penimaster.de/Presse-Medien/Arztberichte/bericht-lemperle.html